Dla mnie to jest przesada. Powinniśmy siebie i innych szanować, a nie się śmiać bez jakiejkolwiek przyczyny.kacper3100 pisze: ↑21 lis 2020, 12:58 Porównywanie mężczyzn do dzieci na żarty jest tak samo durne i obrażające jak porównywanie kobiet do zmywarek.
A dzisiaj "Czas wolny" poprowadzi właśnie Michał Adamski. Czy znów powtórzy swoje głupie porównanie? Dowiemy się w godzinach 13:00-17:00.
Radio ZET
Radio ZET
- semperadastra
- VIP Expert
- x 168
- x 360
Radio ZET
@kacper3100 Proponuję jednak wyciągnąć kij, bo w ten sposób to nigdzie nie dojdziemy. Ja mam swoje lata, a moi rodzice też czasami zwracają się do mnie per "dziecko". Rozumiem, że mam się obrazić i strzelić focha, jakby mnie co najmniej nie wiadomo jak zwyzywali ???kacper3100 pisze: ↑21 lis 2020, 12:58 Porównywanie mężczyzn do dzieci na żarty jest tak samo durne i obrażające jak porównywanie kobiet do zmywarek.
A dzisiaj "Czas wolny" poprowadzi właśnie Michał Adamski. Czy znów powtórzy swoje głupie porównanie? Dowiemy się w godzinach 13:00-17:00.

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO
CITIUS ALTIUS FORTIUS
CITIUS ALTIUS FORTIUS
Radio ZET
Nie porównuj żartów seksistowskich do lekkich, nic nie znaczących. Patrząc na to jak nadal rozgrzewa Cię ten temat, to też mógłbym powtórzyć, że w tym momencie zachowujesz się jak niedojrzałe dziecko.kacper3100 pisze: ↑21 lis 2020, 12:58 Porównywanie mężczyzn do dzieci na żarty jest tak samo durne i obrażające jak porównywanie kobiet do zmywarek.
-
- Użytkownik
Radio ZET
Kacper 3100. Nie wiem czy masz świadomość że takie radio jest radiem rozrywkowym, żarty są jak najbardziej wskazane.Wiec jeśli taki żart Cię tak urazil to zmień stację.Zamiast wypisywać głupoty w Internecie to może warto zadzwonić do Pana Prowadzącego i z nim porozmawiać-jak tak Cie to zabolało,że przez kilka dni nie możesz tego przebolec. Warto wyluzować-polecam.
-
- Thinker
- x 443
- x 534
- Kontakt:
Radio ZET
Dzisiaj został wyemitowany unikatowy dżingiel - z Kamilem Bednarkiem.
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
- BW134PL
- Obserwator
- x 13
- x 20
Radio ZET
Od dzisiaj w związku z tym, że wstrzymane jest koncertowanie, Radio ZET gra zapiski z koncertów. Co więcej od 20:00 ma być emitowany nowy program ZET Koncert zawierający piosenki z koncertów
TVN, 7 TVN, TTV - te stacje najbardziej lubię
Radio ZET - siła muzyki!
Radio ZET - siła muzyki!
Radio ZET
Pewnie to oznacza koniec ZET Party, szkoda.
Radio ZET
Wieczorną Siłę Muzyki prowadzi Michał Korościel.
Radio ZET
A tak swoją drogą... To żenujące, że strona Radia ZET działa tak słabo. Właśnie mi się wyświetliło, że trwa program "Siła muzyki na lato"...
-
- Thinker
- x 443
- x 534
- Kontakt:
Radio ZET
U mnie jest, że trwa Siła muzyki, ale z Ptaszyńskim.
Radio ZET
-
- Thinker
- x 443
- x 534
- Kontakt:
Radio ZET
A tu faktycznie. "Siła muzyki na lato" od 19:00 do północy. Co za żenada.