Po pierwsze - skąd wiesz, czy tego chciała (choć pogłoski wskazują na to, że były już finalista programu "TM" uczynił to wbrew woli osoby nieletniej), a po drugie - nawet jeśli, to stosunek seksualną z osobą nieletnią czy to w Polsce, czy w USA jest przestępstwem i nie ma w tym nic niewinnego - takie czyny są jedynie godne potępienia.kacper3100 pisze: ↑25 lis 2020, 8:38 Jak przeczytałem "przestępca seksualny", to pomyślałem, że kogoś zgwałcił lub coś w tym stylu. Ale jeśli to był tylko niewinny seks oralny, i to z dziewczyną, która sama tego chciała, to co to ma być za przestępstwo? Co to za jakaś paranoja, zacofanie. Mamy średniowiecze czy XXI wiek?
Patrząc na powyższy Twój wpis - może niedługo w imię obrony o "dobre imię" twojej ulubionej stacji z kulą w logo to zaczniesz popierać tzw. "dobrą pedofilię", bo jej wizerunek kładzie się rysą przez skandal przed finałem czołowego programu ramówki, a nie ulega wątpliwości, że ktoś z TVN-u mówiąc delikatnie dał ciała.
Żeby tylko. Wystarczy tylko wspomnieć, jak Piróg mówił o miłości i szacunku na koncercie "Artyści przeciw nienawiści", a sam kilka tygodni później napisał, że zatańczy na "pożegnalnej imprezie TVP" dodając pokazanie środkowego palca, a to już niedaleko postów żony Roberta Janowskiego. Sam przyznaję, że nie raz i to momentami i to czasem przesadnie krytykuję publicznego nadawcę, bo jest za co, ale gdzieś się te hamulce mimo wszystko włączają, żeby ta krytyka nie stała się hejtem.