Dobrze, że to Edyta ogłosiła pierwszego uczestnika 12. edycji TzG

Tak mi się teraz skojarzyło - co 2 dni na social mediach TZG przypominają kolejne zwycięskie pary, dziś Joasię i Jana, może jak skończą te "wspominki" zapowiedzą następny sezon?
Skoro program mógł nie doczekać się kontynuacji to po co planują kolejną edycję??? Bez sensuDarilla pisze: ↑02 gru 2020, 19:18 Edyta Zając ogłosiła (na live z galą), że Michał Bartkiewicz na pewno będzie w kolejnej edycji. Nie brzmiało to jak jej ,,widzimisie'', a Michał jej przytakiwał.![]()
Ciekawostki:
1.Omyła zgodziła się na powrót do 11 edycji, ale przy okazji podsunęła Michała produkcji, początkowo go nie chcieli, po czym jednak znalazło się dla niego miejsce wśród tancerzy.
2. Na początku przerwy do uczestników dochodziły pogłoski, że program może nie doczekać się kontynuacji.
Z pewnego źródła informacji właśnie dowiedziałem się że nie wiadomo czy w ogóle będzie kolejna edycja bo tego nawet stacja nie wie. Powód Pandemia na ten moment więc nie wiem skąd ta ekstytacja. Bo przecież Edyta Zając nie potwierdziła że program będzie i nie pracuje w Polsacie by wiedzieć takie rzeczy to są tylko jej przypuszczenia. A to że Michał mógłby wziasc udział w programie to logiczne skoro debiutował i odrazu wygrał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Aneta1, Danio100, MaciejOlek, Sanchez i 18 gości