[TVP2] Dance Dance Dance
[TVP] Nowe show taneczne
Wiosną w TVP nowe show taneczne, przed chwilą zapowiedział Kurski w "Gościu Wiadomości".
[TVP] Nowe show taneczne
Egurrola Dance Studio szuka tancerzy do opraw tanecznych w nowych programach telewizyjnych, m.in. do nowego show TVP2
https://taniec.com.pl/sr/casting-tv-show/
https://taniec.com.pl/sr/casting-tv-show/
[TVP] Nowe show taneczne
Taka sytuacja
https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/zn ... -bVcw.html
Czyli zwycięzcę już znamy. Jeśli zdecyduje się na udział.
Niby jest mowa o dance dance dance, ale to raczej nie o ten program chodzi.

Czyli zwycięzcę już znamy. Jeśli zdecyduje się na udział.
Niby jest mowa o dance dance dance, ale to raczej nie o ten program chodzi.
[TVP2] Dance Dance Dance (2019-2020)
Prawdopodobnie będzie 3 edycja. Pierwszym nieoficjalnym uczestnikiem Damian Kordas
[TVP] Nowe show taneczne
Jacek Kurski w "Gościu Wiadomości" powiedział jasno: "jeden NOWY świetny format taneczny, jeszcze nie chcę ujawniać jaki". Być może Damian dostał propozycję (i ją przyjął) a Superak błędnie wywnioskował że chodzi o DDD, a może wszystko jest bzdurą?
W każdym razie, jeśli Kordas będzie uczestnikiem to możemy odrzucić format "Stepping out" gdzie występują pary życiowe; poza tym czy naprawdę już nie ma innych osób? Był w trzech programach, wszystkie trzy wygrał - ile można?
W każdym razie, jeśli Kordas będzie uczestnikiem to możemy odrzucić format "Stepping out" gdzie występują pary życiowe; poza tym czy naprawdę już nie ma innych osób? Był w trzech programach, wszystkie trzy wygrał - ile można?

Nie będzie trzeciej edycji DDD.
Sprawdzonych źródeł otrzymałem info że będzie!!!
- sebastiannn
- Activist
- x 434
- x 309
Twoje sprawdzone źródła nie podawały czasem o zakończeniu TzG? 

@sebastiannn @Hot Heart Absolutnie nie jest to żaden portal internetowy.
[TVP] Nowe show taneczne
No chyba, że w programie wystąpi gwiazda pewnego hitowego zagranicznego serialu i niedoszły zwycięzca pewnego zdjętego z powodu pandemii muzycznego show TVP sprzed roku.

POZDRAWIAM, Medyk24
Już kiedyś to słyszeliśmy...
Możesz przestać sobie robić drwiny??? Pisze jasno że nie nie mam informacji z portalu tylko z pewnego źródła informacji. A to z jakiego, to nie muszę się tłumaczyć czy zdradzać imię czy nazwisko osoby!!!! TYLE W TEMACIE
Trudno traktować Twoje wypowiedzi poważnie po tym jak rzucałeś się do każdego w sprawie nowej edycji TZG i twoich tajemnych źródeł wg których programu miało nie być. Ja tylko pokazuję, na ile twoje źródła były wówczas wiarygodne.
PS. Proponowałbym wnikliwą lekturę regulaminu, szczególnie punktu o zakazie cytowania ostatniego posta, bo robisz to wciąż z uporem maniaka.
PS. Proponowałbym wnikliwą lekturę regulaminu, szczególnie punktu o zakazie cytowania ostatniego posta, bo robisz to wciąż z uporem maniaka.
Mam wrażenie że trudno się pogodzić z tym że ja mogę mieć aż tak sprawdzone info, no wiesz istnieje coś takiego jak Instagram. A od kogo to wiem, sorry nie będę zdradzał i upubliczniał osób. Tylko zastanawia mnie to, skąd ty jesteś tak bardzo pewny, że nie będzie?