[ANKIETA] Kto zostanie selekcjonerem reprezentacji Polski?
Jerzy Brzęczek przestał być selekcjonerem kadry. Kto waszym zdaniem go zastąpi według spekulacji medialnych?
- semperadastra
- VIP Expert
- x 167
- x 360
Byle nie Michniewicz, Nawałka czy jakiś inny Probierz. Jaki poziom naszej ligi, taki poziom trenerów. Nawałka już był i niestety skompromitowaliśmy się z nim na mundialu. Myślę, że najwyższy czas na renomowanego, zagranicznego selekcjonera. Takiego, który miałby respekt u kadrowiczów, z których wielu miało do czynienia z futbolem na poważnym poziomie. Przecież to oczywiste, że tacy Szczęsny, Glik, Bednarek czy Krychowiak nie będą do końca poważnie traktować gościa, który sukcesy miał co najwyżej w polskiej lidze. O Lewandowskim to nawet nie ma co wspominać. Oby zatrudniono znane, światowe nazwisko, akurat na selekcjonerze kadry nie ma co oszczędzać. Taki Ernesto Valverde np., to by było coś !!! 

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO
CITIUS ALTIUS FORTIUS
CITIUS ALTIUS FORTIUS
Ta ankieta jest już nieaktualna bo według tego co podał Stanowski 3 z 4 kandydatów tej listy zostało wykluczonych przez Bońka. Tylko Nawałka z tych wymienionych nie został wykluczony.
Ja chciałbym aby trenerem został Lars Lagerbäck
Ja chciałbym aby trenerem został Lars Lagerbäck
Post do usunięcia. Pomyłka tematów