A tak swoją droga to gdybym w marcu wiedział ze od lipca bedzie obniżka cen NEO to bym wtedy nie przedłużał umowy tylko teraz :/
Ciekawe jaki procent "obecnych Abonentów neostrady tp" spełnia warunki wymienione w p-tach 2 i 3 ? Zapewne TP dokładnie sobie wszystko policzyła...TP pisze:Promocja przeznaczona jest dla:
- nowych klientów, którzy nie byli Abonentami neostrady tp w dniu 4 lipca 2006
- obecnych Abonentów neostrady tp, którzy korzystają z usługi na podstawie umowy na czas nieokreślony
- obecnych Abonentów neostrady tp, którzy korzystają z usługi na podstawie umowy na czas określony i do zakończenia umowy pozostało im nie więcej niż 90, a nie mniej niż 30 dni.
Wg mnie jest wszystko OK! Jeżeli ktoś podpisał umowę na starych warunkach to obowiązują zasady w niej zawarte. Teraz weszła nowa promocja na usługę neostrada dla nowych klientów i dla tych którzy nie maja umowy na czas określony i oni mogą z niej skorzystać.Leszek1979 pisze:Dlaczego więc nazwa promocji wprowadza w błąd ?
Internet dla każdego w rewelacyjnej cenie! Teraz neostrada tp 512 już od 28 zł z VAT miesięcznie
Za zerwanie umowy jest pobierana opłata w wysokości 40zł z VAT za każdy pełny okres rozliczeniowy. Ja zerwałem umowę na 7 miesięcy przed upływem okresu prawidłowego, 12 miesięcy. Zapłaciłem karę 280 zł.gosc pisze:Jaka jest kara za zerwanie umowy, dlaczego taka i czy UOKiK już się tym zajął?
Z tego co pamiętam UOKiK stwierdził że wszyscy trzej operatorzy komórkowi mają pozycję dominującą - tylko co z tego wynika :?.gosc pisze:W sieciach komórkowych jest inna sytuacja prawna, brak monopolu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości