[POLSAT] Must Be The Music - Tylko Muzyka (2011-2016)
Fakt podaje, że w Polsacie zastanawiają się nad powrotem tego programu, a Sykut-Jeżyna mówi, że marzy się jej ponowne prowadzenie - https://www.fakt.pl/kobieta/plotki/powr ... tu/hk2zbcn
- Nowy Telewizor
- Poster
- x 308
- x 249
Fajnie by było obejrzeć nowy sezon. Decyzja o wstrzymaniu była według mnie błędem 

Miłego dnia 

Ale po jakimś czasie ten program to już było tylko wałkowanie programu, aż do ostatniej kropli.
- Lupus28
- VIP Expert
- x 1750
- x 842
Chyba żartujesz. Wałkowanie 11 edycji ciurkiem co sezon, gdzie w ostatnich sezonach lwia część uczestników występowała już wcześniej, przerwa była jedyną słuszną decyzją.
- Nowy Telewizor
- Poster
- x 308
- x 249
Nie żartuję. To prawda że Polsat zapominał żeby dać coś nowego do tego programu, jeśli by coś zmienili to mógłby do dziś być tak jak "The Voice of Poland" i "Mam Talent".
Miłego dnia 

Jak TTBZ to program idealny do dwóch sezonów w ciągu roku, tak MBTM powinien być emitowany co rok.
Oby to były tylko plotki, program powinien już na zawsze zostać w archiwum, tym bardziej że Kory byśmy w nim już niestety nie zobaczyli.
Lol... a to już nie ma innych i lepszych programów muzycznych na tym świecie? Ten programik w UK był o wiele krócej niż w Polsce, bodajże trwał tylko jeden sezon. Zresztą format poza naszym krajem praktycznie nie osiągał nigdzie sukcesów. MBTM dawniej oglądałem dosyć regularnie, ale się później przejadł i to stanowczo
Nie byłoby Kory, bo ona nie żyje, a Zapendowska pewnie by też nie wracała do żadnego rozrywkowego szoł 

#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.

"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.
To fatalny pomysł z przywracaniem tego programu. Program bez Kory to już nie to samo. Jak już chcą dawać nowy talent-show to coś nowego, chociaż i tak już to jest męczące bo mamy za dużo tych programów - "Voice of Poland", "Voice Kids", "Voice Senior", "Mam Talent" i "Szansa na Sukces".
Ja lubiłem ten program, bo mogły przychodzić do niego zespoły i instrumentaliści. Co do wokalistów to w ostatnich sezonach często były to powtórki. Przychodzili ludzie którzy byli w poprzednich edycjach, lub w innych tego typu programach. Obawiam się, że w ewentualnej nowej edycji byłoby podobnie.
Powrót to fatalny pomysł. NIKT nie byłby w stanie zastąpić Kory, jej charyzma robiła ten program.
Do tego Ela chyba już też by nie wróciła. Wydaje mi się, że nie dawno mówiła o tym.
Zgadzam się. Liczę na powrót. TO był jedyny dobry program muzyczny, gdzie nie było ograniczeń co do tego kto ma wystąpić (były i dzieci i dorośli, zespoły, orkiestry, instrumentaliści, wokaliści solowi) i co najważniejsze jedyny muzyczny program gdzie można było zaprezentować konkursowo własny repertuar.Nowy Telewizor pisze: ↑14 sie 2021, 15:03 Fajnie by było obejrzeć nowy sezon. Decyzja o wstrzymaniu była według mnie błędem![]()

Paulina Sykut Jeżyna w kolejnym wywiadzie wspomina o programie i marzy o powrocie z Maćkiem Rockiem. Jednak mówi, że program bez Kory nie byłby już taki sam.