No i co tym bezpodstawnym i niemądrym zdaniem próbujesz udowodnić? Chcesz wywołać kłótnię? To że napisałem, że się tak zachowujesz, nie znaczy, że takim jesteś.Paweł Ciupak pisze:Równie dobrze można powiedzieć, że wy na zlecenie atakujecie TVP i wspieracie TVN.
Tylko, że często urywki tych filmów są wyrwane z kontekstu. Wiem, że po jednym z programów Monika Olejnik wręczyła Romanowi Giertychowi maskotkę "Tinky-Winky", a Roman Giertych dał wzamian czerwoną torebkę Monice Olejnik. A poza tym tak samo mógłbym znależć filmiki o profesjonalizmie TVP. Jednak prawda jest taka, że TVN przez różne stowarzyszenia uznawana stacją bardziej opiniotwórczą niż TVP. A jeżeli dla Ciebie liczą się bardziej zdania wyrwane z kontekstu niż całokształt, to serdecznie gratuluję.. Weź pisz sobie np. w YouTube „profesjonalizm TVN”, sobie zobaczysz, jak Tusk Vision Networks „krytykuje” PO. Chociaż nie, zapomniałem że TVN szybko usuwa stąd niewygodne materiały.
Użytkownik Ice, który siedzi w tematyce medialnej wspominał na tym forum, że nie było potrzeby robienia półplaybacku na tegorocznym festiwalu w Opolu. Co do "Rozmowy Jedynki", to uważam, że to była zmiana bez podstawną zmieniać po 2 miesiącach coś, co było naprawdę niezłe na coś jescze gorszego. Nie będę się rozpisywał na temat zmian, a poza tym to tylko twoje zdanie.Z tym festiwalem w Opolu to podobno było cięcie kosztów, ta nagła zmiana wyszła jedynie na plus (a że studio wyglądało jak z telewizji osiedlowej, to inna sprawa…), a Wiktory nie były organizowane przez TVP.
A co do "Wiktorów", to poweidz mi jakim cudem TVP nie otrzymała żadnej nagrody w 2008 roku, a w 2009 roku otrzymała ich większość. Poza tym słyszałeś o czymś takim jak "Akademia Telewizyjna", bo chyba nie?
Poza tym skończmy już Off-topic, a ten temat uznajmy za zakończony.