Lato z Radiem
Lato z Radiem
Tegoroczna edycja ruszy we wtorek 21 czerwca: https://www.polskieradio.pl/7/9720/arty ... lidarnosci
Pozdrawiam, Trzeciak
#PomagamŁukaszowi
#PomagamŁukaszowi
Lato z Radiem
I pewnie jak zawsze punktualnie o 9 rano. 

Lato z Radiem
Nie tylko koncertów ale wydawnictwa płytowego również w tym roku nie będzie, choć ukazywało się od lat 90ych. https://www.press.pl/tresc/70967,polski ... w-tym-roku
Oj, widzę że Kamińska jak Kurski wdrożyła oszczędności. Szkoda że znowu obrywa akcja która powinna być naprawdę dopieszczona, tak jak przez całe lata.
Oj, widzę że Kamińska jak Kurski wdrożyła oszczędności. Szkoda że znowu obrywa akcja która powinna być naprawdę dopieszczona, tak jak przez całe lata.
Lato z Radiem
Od 25 czerwca do 27 sierpnia co sobotę (prócz 23 lipca) podczas LzR będą odbywać się pikniki lata z radiem. PR1 odwiedzi m.in. Tarnów, Sieradz, Uniejów i Legnicę.
https://www.polskieradio.pl/7/1579/Arty ... o-z-Radiem
https://www.polskieradio.pl/7/1579/Arty ... o-z-Radiem
-
- Junior
- x 100
- x 161
Lato z Radiem
Ta tegoroczna audycja to jest jakaś porażka. Śledzę regularnie program z racji moich częstych podróży autem w godzinach, gdy "Lato z Radiem" jest nadawane. Całość wygląda tak:
- przywitanie prowadzącego, blabla wiadomości poprowadzi iksiński
- po wiadomościach muzyka
- wkładam rzecz do koszyka (ludzie, kogo to kręci?)
- 9:30 pogoda
- muzyka
- kolejna rzecz do koszyka
- PANI ANIA Z KATOWIC NAPISAŁA JESTEŚCIE SUPER SŁUCHAM WAS OD 20 LAT
- muzyka
- 10:00, kolejne wiadomości
- skojarzenia (nie mają pomysłu, temat polskich rzek chyba już 4 razy się przewinął tego lata i się powtarzały)
- kolejna pogoda
- trochę muzyki, zajrzyjmy do zoo gdzie jest nasz reporter i opowie nam blabla
- 11:00, kolejne wiadomości
- wkładam kolejną rzecz do koszyka
- znowu prowadzący coś opowiada, muzyka
- fragment lektury Lata z Radiem
- koniec audycji
Nie wiem czy to powinno tak wyglądać. Przez pierwsze kilka dni mi się fajnie słuchało, teraz już włączam z przyzwyczajenia ale codziennie słyszę niemal to samo. Na plus głosy panów Czejarka i Kurzajewskiego (który jak na debiut radzi sobie dobrze), na minus głosy kobiece - prowadzą swoje programy totalnie od niechcenia, wręcz mam wrażenie że tak jakby miały przygotowany już skrypt od A do Z i po prostu czytały.
A i zapomniałbym o katowaniu tych samych artystów - sanah, Podsiadło mieszane z hitami sprzed 25 lat. Krótko rzecz ujmując ta audycja w tej formie przypomina jakiś niskobudżetowy program realizowany przez lokalne radio a nie "NAJWIĘKSZĄ ATRAKCJĘ JEDYNKI LATEM". Pozdrawiam.
PS. Oczywiście nie aż taka jak z 2018 roku, ale niedosyt pozostaje.
- przywitanie prowadzącego, blabla wiadomości poprowadzi iksiński
- po wiadomościach muzyka
- wkładam rzecz do koszyka (ludzie, kogo to kręci?)
- 9:30 pogoda
- muzyka
- kolejna rzecz do koszyka
- PANI ANIA Z KATOWIC NAPISAŁA JESTEŚCIE SUPER SŁUCHAM WAS OD 20 LAT
- muzyka
- 10:00, kolejne wiadomości
- skojarzenia (nie mają pomysłu, temat polskich rzek chyba już 4 razy się przewinął tego lata i się powtarzały)
- kolejna pogoda
- trochę muzyki, zajrzyjmy do zoo gdzie jest nasz reporter i opowie nam blabla
- 11:00, kolejne wiadomości
- wkładam kolejną rzecz do koszyka
- znowu prowadzący coś opowiada, muzyka
- fragment lektury Lata z Radiem
- koniec audycji
Nie wiem czy to powinno tak wyglądać. Przez pierwsze kilka dni mi się fajnie słuchało, teraz już włączam z przyzwyczajenia ale codziennie słyszę niemal to samo. Na plus głosy panów Czejarka i Kurzajewskiego (który jak na debiut radzi sobie dobrze), na minus głosy kobiece - prowadzą swoje programy totalnie od niechcenia, wręcz mam wrażenie że tak jakby miały przygotowany już skrypt od A do Z i po prostu czytały.
A i zapomniałbym o katowaniu tych samych artystów - sanah, Podsiadło mieszane z hitami sprzed 25 lat. Krótko rzecz ujmując ta audycja w tej formie przypomina jakiś niskobudżetowy program realizowany przez lokalne radio a nie "NAJWIĘKSZĄ ATRAKCJĘ JEDYNKI LATEM". Pozdrawiam.
PS. Oczywiście nie aż taka jak z 2018 roku, ale niedosyt pozostaje.