Oprawy graficzne Polsatu
- Kurdeweźwyjdź
- Użytkownik
- x 48
- x 70
Re: Oprawy graficzne Polsatu
Mam wrażenie jakbym oglądał powtórkę z wiosny, tylko delikatnie inną. Przyjemny spot, ale nie jest to nic ciekawego i zapadającego w pamięć. Mogliby w końcu pomyśleć o jakimś tematycznym spocie.
-
- Thinker
- x 687
- x 1151
- Kontakt:
Oprawy graficzne Polsatu
Zbliżają się 30. urodziny Polsatu i wypadałoby użyć jakiegoś motywu imprezy urodzinowej, a jednak stworzono nudny spot, który nie prezentuje niczego ciekawego, do tego z piosenką, która średnio do niej pasuje.
2/10
2/10
Oprawy graficzne Polsatu
A świętowanie urodzin pewnie zacznie się dopiero wtedy, kiedy... jesienna ramówka będzie się już powoli kończyła 

Oprawy graficzne Polsatu
Warto zauważyć, że w spocie pojawił się akcent Ukrainy, przy momencie części z Izą i bukiecie żółto-niebieskich kwiatów.
Przy scenie Love Island, Gilonica daje bilet, czyli poniekąd pokazanie jak odbywał się tegoroczny casting do programu.
Beznadziejna część z Kabaretami, jakoś nie pasuje mi do nich ta scena.
W spocie Polsatu wystąpiło prawie 100 gwiazd programów i seriali.
https://www.polsat.pl/news/2022-08-05/z ... -polsacie/
Przy scenie Love Island, Gilonica daje bilet, czyli poniekąd pokazanie jak odbywał się tegoroczny casting do programu.
Beznadziejna część z Kabaretami, jakoś nie pasuje mi do nich ta scena.
W spocie Polsatu wystąpiło prawie 100 gwiazd programów i seriali.
https://www.polsat.pl/news/2022-08-05/z ... -polsacie/
- atomówka96
- Junior
- x 277
- x 68
Oprawy graficzne Polsatu
Spot owszem ładny i letni ale taki sobie, i niesamowite jest to że cała piosenka Michaela Patricka Kelly'ego trwająca 2 minuty i 30 sekund zmieściła się w tym jednym spocie.
Oprawy graficzne Polsatu
Spot nudny, jedynie piosenka bardzo ładna.
Ale przydlugawy, i za dużo tych przypadkowych ludzi,ma się wrażenie, że to wszyscy oni będą występować w tych programach i serialach.
Ale przydlugawy, i za dużo tych przypadkowych ludzi,ma się wrażenie, że to wszyscy oni będą występować w tych programach i serialach.
Oprawy graficzne Polsatu
Właśnie miałem też o tym wspomnieć, że za dużo statystów, poniekąd gwiazdy w tych scenach giną, np. przy Tańcu z Gwiazdami i domówce, która jest pokazana.
Ogólnie cały spot jak dla mnie bez żadnej akcji, chociaż wiadomo zdecydowanie lepszy niż jesienny z 2020 roku
Moja ocena na ten moment: 3/10
Ogólnie cały spot jak dla mnie bez żadnej akcji, chociaż wiadomo zdecydowanie lepszy niż jesienny z 2020 roku

Moja ocena na ten moment: 3/10
-
- Junior
- x 100
- x 161
Oprawy graficzne Polsatu
A moja ocena jest żadna, bo zabawa w ocenianie czegoś co ma być promocją seriali na jesień jest abstrakcyjna 

Oprawy graficzne Polsatu
To już Twój problem, forum służy właśnie m.in. do oceny takich promosów 

Pozdrawiam, @Manieq

Oprawy graficzne Polsatu
Witamy na forum mediowym, widzę, że kolega jest nowy.Iluzjonista pisze: ↑06 sie 2022, 9:35 A moja ocena jest żadna, bo zabawa w ocenianie czegoś co ma być promocją seriali na jesień jest abstrakcyjna![]()

Nie będę się powtarzać, komentarz wyżej jak najbardziej wystarczy.
Oprawy graficzne Polsatu
To trochę jak logować się na forum samochodowe i pisać, że to abstrakcja bo nie ma się samochodu ani prawa jazdy 
Co do spotu... Jest wesoły, kolorowy. Tyle można powiedzieć. Bardziej letni niż jesienny.
Czekam na 30-lecie i jestem ciekaw co wymyśla 
Co do spotu... Jest wesoły, kolorowy. Tyle można powiedzieć. Bardziej letni niż jesienny.

Oprawy graficzne Polsatu
Narobiłem spot. No cóż... ładny obrazek i to tyle z plusów
Niestety nie jest to nic odkrywczego, wręcz klisza rozwiązań z ubiegłego roku (i nie tylko). Dodanie statystów spowodowało straszny bałagan, gwiazdy programów gubią się na ekranie, nie są pierwszym planem (a powinni być). Piosenka też nie porywa.

Yyyy raczej tu chodzi o barwy stacji a nie flagę Ukrainy XDDDD
Oprawy graficzne Polsatu
Nic odkrywczego to i ja napiszę, bo sam spot to wiele scenek, które są po prostu ograne, ale bez większego konkretnego motywu przewodniego. A przy monitonnej muzyce, to tą reklamówkę najszybciej da się zapomnieć.

Bardziej się skłaniam zdaniu @bucik11. Logo jak i symbol stacji są umieszczone głównie na kolorze granatowym, a flaga Ukrainy jak i bukiet mają błękitną barwę.

Pozdrawiam, Trzeciak
#PomagamŁukaszowi
#PomagamŁukaszowi