[TVP] Shall We Dance? (projekt porzucony)
[TVP] Format taneczny dla seniorów
No cóż, program może ma jakiś tam potencjał, natomiast znając Rochstar i TVP spodziewajmy się rzewnych wspominek i chorób, ew. obłapiających partnerki seniorów jak w Rolniku. I koniecznie Manowskiej w roli prowadzącej, wszak to jedyna osoba na świecie która ma prawo prowadzić program z emerytami.
[TVP] Shall we dance?
Premiera programu wiosną przyszłego roku. Seniorzy będą uczyć się tańca pod okiem profesjonalnych tancerzy, występy par będzie oceniało jury. Kura określa program jako połączenie Tańca z gwiazdami i Sanatorium miłości - trudno się nie zgodzić.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/s ... um-milosci
[TVP] Shall we dance?
Czyli jednak zgadza się to co obiecywał, tylko że format miał być jesienią, ale pomijając ten fakt to mam nadzieję, że program poprowadzi w ramach rekompensaty za straconego "Voice Senior" - Marta Manowska, która idealnie pasuje do formatów z seniorami, o czym mogliśmy się przekonać właśnie w "The Voice" czy "Sanatorium miłości". Podejrzewam, że w programie nie zabraknie Agustina Egurroli 

[TVP] Shall we dance?
Jak widać kompleks TzG u Jacka wciąż żywy. Nie udało się z You Can Dance, nie udało się (na dłuższą metę) z Dance Dance Dance, nie udało się z Stepping out to teraz kolejna próba - z seniorami, którzy jeszcze się oglądają w TVP. JESZCZE - bo do wiosny długa droga, a taki The Voice Senior już w tym roku tracił widzów, nie mówiąc co będzie jak pojawią się tam autorytety pokroju Barceloniarza i Operetki.
[TVP] Shall We Dance?
Ja mam wrażenie, że ten projekt powstaje także, bo Kurski chce usilnie udowodnić, że angaż Egurroli to transfer 2021 roku a nie klapa dekady. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP] Shall We Dance?
DDD w pewnym sensie się udał, ale ten format się jakby zużył i trzecia edycja miała najsłabsze wyniki.
A teraz będzie Shall Oui Dens
Połączenie Tańca i Sanatorium, chyba w sam raz na emisje w niedzielę na Jedynce. A Kurski się tłumaczy, że niby przez mundial format nie zawita w jesiennej ramówce.
A teraz będzie Shall Oui Dens

#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.

"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.
[TVP] Shall we dance?
Bardzo jestem ciekawe jacy profesjonalni tancerze będą chcieli brać udział w tym programie - ludzie z EDS?pulkownik pisze: ↑26 sie 2022, 5:57 Premiera programu wiosną przyszłego roku. Seniorzy będą uczyć się tańca pod okiem profesjonalnych tancerzy, występy par będzie oceniało jury. Kura określa program jako połączenie Tańca z gwiazdami i Sanatorium miłości - trudno się nie zgodzić.

[TVP] Shall We Dance?
Z tych wszystkich Jackowych nowości to właśnie jedynie Dance Dance Dance wypaliło, które przez dwie edycje było naprawdę dobre, a w trzecim pojawienie się Agustina i niezbyt obiecujący skład uczestników programu.
@qba5000 Agustin z Idą, a do tego pewnie Kasia Cichopek lub Edyta Herbuś, większych rewolucji bym się nie spodziewał.

[TVP] Shall We Dance?
Programu nie będzie wiosną, jaka szkoda
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/t ... edy-emisja

[TVP] Shall We Dance?
Ja jakoś od początku wątpiłem w ten program, tak samo jak w "Nation’s Best Cover Artist". Żadna strata, im mniej Idy i Agustina tym lepiej. 

[TVP] Shall We Dance?
Przy zmalałym niemal do zera popycie na taniec w telewizji, to praktycznie żadna strata. Pytanie tylko co Dwójka pokaże wiosną w piątki po finale "Nowej Generacji YCD". Jeśli tam nie będą powtórki, a jakaś konkretna premiera, to mam nadzieję, że nie doczekamy się innego talent-show, a już szczególnie - odpukać - dorosłego "YCD". 

Pozdrawiam, Trzeciak
Pewnie na piątki dadzą kolejne nieśmieszne kabarety, albo najpewniej powtórki "Tak to leciało".
Na dorosłe "YCD" chyba nie ma co liczyć, za mało czasu, aby wystartować z castingami.

Na dorosłe "YCD" chyba nie ma co liczyć, za mało czasu, aby wystartować z castingami.
Kombinacje taneczne się nie opłaciły w postaci programu senioralnego
To pewnie kolejny pomysł Kurskiego z którego się wycofują. Żadna strata, a do dorosłego YCD raczej nie ma powrotu.

#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda