[TVN] Kto to wie?
[TVN] Kto to wie?
Słyszałem, że z jakiegoś powodu powtórki "Familiady" (nawet sprzed kilku lat!) są dość chętnie oglądane...
W sumie nawet niezła godzina emisji.
W sumie nawet niezła godzina emisji.
[TVN] Kto to wie?
Moim zdaniem lepsza byłaby jednak 16:30, bo 16:20 nachodzi na końcówkę Koła Fortuny.
Osoba ze spektrum autyzmu
Zwycięzca typera skoków narciarskich 2020/2021

Zwycięzca typera skoków narciarskich 2020/2021
[TVN] Kto to wie?
16:30 nachodziłaby na początek TeXu 

[TVN] Kto to wie?
WM zmieniły informację o emisji na poniedziałek-piątek.
- kacper3100
- Thinker
- x 773
- x 1367
- Kontakt:
[TVN] Kto to wie?
W pierwszym sezonie 40 odcinków.
[TVN] Kto to wie?
Ale skromnie. Jeżeli program będzie emitowany of poniedziałku do piątku to odcinków starczy zaledwie na 8 tygodni.
Widzę, że idą drogą Polsatu. Albo to kolejny efekt "zaciskania pasa" w Grupie Warnera.
Widzę, że idą drogą Polsatu. Albo to kolejny efekt "zaciskania pasa" w Grupie Warnera.

CANAL+ | HBO | NETFLIX | PLAYER | AMAZON PRIME VIDEO | POLSAT GO | TVP VOD | POLSAT SPORT PREMIUM/ELEVEN | FOX PLAY/NAT GEO PLAY | TIDAL
[TVN] Kto to wie?
Akurat w wiosennej ramówce kiedy od maja pogoda będzie coraz bardziej zachęcać do spędzania popołudnia na zewnątrz niż przed tv taki zabieg jest dla mnie jak najbardziej zrozumiały, do tego nowy, niepewny format więc wolą dodatkowo ograniczyć ryzyko w przypadku niepowodzenia. Gdy wszystko wypali myślę, że jesienią zamówią więcej odcinków. 

[TVN] Kto to wie?
@Medyk24 dlatego też kiedyś TVN z premierami pozycji popołudniowych startował już na początku lutego, a nie na początku marca.
Ten Teleturniej to nie wyjątek. Reszta pozycji z tego pasma też startuje dopiero w marcu.
Ten Teleturniej to nie wyjątek. Reszta pozycji z tego pasma też startuje dopiero w marcu.
CANAL+ | HBO | NETFLIX | PLAYER | AMAZON PRIME VIDEO | POLSAT GO | TVP VOD | POLSAT SPORT PREMIUM/ELEVEN | FOX PLAY/NAT GEO PLAY | TIDAL
[TVN] Kto to wie?
Powtórki następnego dnia o 11:30 po "Dzień Dobry TVN", więc najwyżej format pójdzie w ślady "Tele Gry" i innych call-tv i tam będą emitowane premiery. 

Pozdrawiam, Trzeciak