Oprawy graficzne TVN
Oprawy graficzne TVN
Słuchajcie. Mam pytanie a propos opraw graficznych tvn7. Czy wiecie co się stało z Oprawami Bożonarodzeniowymi TVN7 z 2010 i 2011 roku? Jeszcze pod koniec 2016 roku owe oprawy były na YT a teraz zostały tylko jingle reklamowe.
Oprawy graficzne TVN
Najzwyczajniej w świecie:
1. TVN mógł kazać usunąć z YT filmiki z oprawami lub
2. Wideo zostało usunięte przez użytkowników, którzy wrzucili je do serwisu lub
3. Ludzie, którzy przesłali na YouTubie filmiki usunęli swoje konta.
Żadna filozofia.
1. TVN mógł kazać usunąć z YT filmiki z oprawami lub
2. Wideo zostało usunięte przez użytkowników, którzy wrzucili je do serwisu lub
3. Ludzie, którzy przesłali na YouTubie filmiki usunęli swoje konta.
Żadna filozofia.
Oprawy graficzne TVN
A propos punktu 1 :
Dziwi mnie to że skoro te oprawy były na YT w 2010 w 2011, 2012 ,2013-2016 to nagle na początku 2017 roku TVN-owi coś się nie spodobało i kazał usunąć owe oprawy (po za tym jest film na YT w którym są jingle reklamowe ze świąt 2010 i 2011 roku ( o którym wspomniałem w komentarzu, i gdyby cos przeszkadzało TVN-owi to tego filmu na YT by nie było (a ma już 8 lat)) . A posiadacie jakieś ZAPPY z opraw świątecznych tvn7 z 2010 i 2011?
PS. Czy wiecie czemu jesienią 2011 roku jingle TVN7 POLECA zostały zastąpione na jingiel AUTOPROMOCJA, czemu jingiel autopromocja był tylko fioletowy a nie jak TVN7 POLECA fioletowy, pomarańczowy, filmowy, zielony i czy obowiązywała zielona wersja jingla TVN7 INFORMUJE gdyż pamiętam że raz puścili w telewizji zielony jingiel zapowiedzi z muzyka ze zwykłego jingla zapowiedzi.
https:/www.youtube.com/watch?v=1pdP4P_ro8s Powiedzie mi również czy ten jingiel był już kiedyś na YT?
Dziwi mnie to że skoro te oprawy były na YT w 2010 w 2011, 2012 ,2013-2016 to nagle na początku 2017 roku TVN-owi coś się nie spodobało i kazał usunąć owe oprawy (po za tym jest film na YT w którym są jingle reklamowe ze świąt 2010 i 2011 roku ( o którym wspomniałem w komentarzu, i gdyby cos przeszkadzało TVN-owi to tego filmu na YT by nie było (a ma już 8 lat)) . A posiadacie jakieś ZAPPY z opraw świątecznych tvn7 z 2010 i 2011?
PS. Czy wiecie czemu jesienią 2011 roku jingle TVN7 POLECA zostały zastąpione na jingiel AUTOPROMOCJA, czemu jingiel autopromocja był tylko fioletowy a nie jak TVN7 POLECA fioletowy, pomarańczowy, filmowy, zielony i czy obowiązywała zielona wersja jingla TVN7 INFORMUJE gdyż pamiętam że raz puścili w telewizji zielony jingiel zapowiedzi z muzyka ze zwykłego jingla zapowiedzi.
https:/www.youtube.com/watch?v=1pdP4P_ro8s Powiedzie mi również czy ten jingiel był już kiedyś na YT?
Ostatnio zmieniony 19 paź 2022, 22:49 przez Alaz, łącznie zmieniany 3 razy.
Oprawy graficzne TVN
Dziś TVN z dżinglami reklamowymi promującymi filmową premierę "Listów do M. 5".
Pozdrawiam, Trzeciak
- Danusia Holecka
- Użytkownik
- x 26
- x 8
Oprawy graficzne TVN
Kojarzyjcie pewnie oprawę TVN-u z lat 2008-2013 która podzielona była na dwie wersje, jedna w 4:3 (2008-2009) i w 16:9 (2009-2013)
Zawsze mnie zastanawiało dlaczego ten ident choć miał wersję 4:3 to nie był w niej emitowany, zaczął być emitowany dopiero w wersji 16:9....
Zawsze mnie zastanawiało dlaczego ten ident choć miał wersję 4:3 to nie był w niej emitowany, zaczął być emitowany dopiero w wersji 16:9....
ten awatar to na jaja jak coś
- kacper3100
- Thinker
- x 773
- x 1367
- Kontakt:
Oprawy graficzne TVN
O tym wiedzą tylko osoby z Działu Autopromocyjnego. 
Oprawy graficzne TVN
Od dziś w dżinglach wciąż ozdobnik "Wesołych świąt", ale pojawił się także napis "Szczęśliwego nowego roku" i efekty fajerwerków.
Oprawy graficzne TVN
TVN ze specjalnym spotem "Sagi zmierzch", w tle z piosenką Agnieszki Chylińskiej - "Drań".
- kacper3100
- Thinker
- x 773
- x 1367
- Kontakt:
Oprawy graficzne TVN
Spoty to raczej do opraw graficznych nijak się mają.
Oprawy graficzne TVN
Właśnie nie wiem czy nie dobrze byłoby ustalić, gdzie można pisać o takich spotach, bo zauważyłem, że od dłuższego czasu jest coraz więcej spotów z samymi filmami i nową muzyką.
Oprawy graficzne TVN
Po coś jest temat o samym kanale TVN.
Osoba ze spektrum autyzmu
Zwycięzca typera skoków narciarskich 2020/2021

Zwycięzca typera skoków narciarskich 2020/2021
Oprawy graficzne TVN
Tymczasem użytkownicy piszą o spotach ramówkowych... 
Oprawy graficzne TVN
Ruszyły prace na planie wiosennego spotu wizerunkowego TVN. Dziś na planie wszyscy prowadzący "Dzień dobry TVN".
Oprawy graficzne TVN
Dziś na planie prowadząca "Azja Express" - Daria Ładocha.
Oprawy graficzne TVN
Dziś na planie też Anna Starmach.