EDIT: Informacja z forum SatKuriera - kanały mogą się nie pokazywać na liście, ale są dostępne po wpisaniu numeru kanału.
TV Mobilna Cyfrowego Polsatu
- Desovsky
- VIP Expert
- x 1906
- x 401
Chciałem sprawdzić, przełączyłem się na W24 - sygnał po chwili przeskoczył na Polsat Sport, mimo że nie pojawił się w spisie kanałów. Po przeskanowaniu całej częstotliwości też nie wykryło nic nowego. 
EDIT: Informacja z forum SatKuriera - kanały mogą się nie pokazywać na liście, ale są dostępne po wpisaniu numeru kanału.
(on/jego) | 
| 
Miłego dnia!
Miłego dnia!
- kacper3100
- VIP Expert
- x 928
- x 1961
U mnie nie łapało tego muxa, ale zrobiłem tak: przywrócenie ustawień fabrycznych, przy skanowaniu wybór wszystkich kanałów (domyślnie miałem ustawioną opcję "Tylko FTA"), skanowanie, i gotowe.
-
- Obserwator
- x 104
- x 60
Screeny z MUX IV. Wykonane zostały około 20:20.
[ Spoiler ]
Stop dyskryminacji disco polo przez Polskie Radio S.A
I to by było na tyle. Kanały znów zakodowane.
Jednak konszachty na górze trwają w najlepsze. KRRiT nagle zmieniła zdanie i jest za przedłużeniem decyzji rezerwacyjnej na kolejne 10 lat.
Zniknięcie kabaretów z Polsatu chyba jednak nie było przypadkowe.
Źródło: WMKrajowa Rada Radiofonii i Telewizji przyjęła nową rekomendację dotyczącą MUX-4 naziemnej telewizji cyfrowej. Z informacji Wirtualnemedia.pl wynika, że chce teraz przedłużenia decyzji rezerwacyjnej dla związanej z Cyfrowym Polsatem spółki Info-TV-FM o 10 lat. Jeszcze półtora miesiąca temu KRRiT opowiedziała się za odebraniem rezerwacji.
Zniknięcie kabaretów z Polsatu chyba jednak nie było przypadkowe.
Canal+: Nowy Comfort+ Canal+ Filmbox
Polsat Box: M Sport
PlayNowTV: Pakiet Extra III goNET.tv III APV III Netflix III Viaplay III Rostelecom III Disney+ III SkyShowtime
PlayNowTV: Pakiet Extra III goNET.tv III APV III Netflix III Viaplay III Rostelecom III Disney+ III SkyShowtime
Źródło: WMUrząd Komunikacji Elektronicznej opublikował projekt decyzji rezerwacyjnej dla MUX-4. Prezes UKE Jacek Oko chce, żeby spółka Info-TV-FM zachowała ten multipleks co najmniej do końca 2033 roku. Do wydania ostatecznego pozwolenia dla firmy należącej do Cyfrowego Polsatu, dojdzie po zakończeniu konsultacji. Rezerwacja będzie kosztować Info-TV-FM 13,688 mln zł.
Także jak pisałem wyżej, patrząc na to jakie ostatnio mieliśmy ruchy, można się było tego spodziewać.
Canal+: Nowy Comfort+ Canal+ Filmbox