Kanał Zero
Kanał Zero
Przepraszam, że post pod postem, ale obejrzałem dopiero teraz zapowiedź nowego kanału i muszę stwierdzić, że będzie to Kanał Sportowy 2.0. Jedyna różnica taka, że całość będzie kontrolował Stanowski. A zatem Stanowski będzie bezpośrednią konkurencją dla swoich byłych kolegów.
Historie kryminalne z "Magazynu Kryminalnego 997": http://blogpolicyjny.blogspot.com
Kanał Zero
Żaden kanal sportowy 2.0 . W Kanale zero właściwie ma nie być treści sportowych, programów stałych o sporcie. Rozumiem, ze np gdy swój mecz będzie grała reprezentacja Polski to będzie o nim dyskusja i tyle. To nie będzie kanal YouTube konkurencyjny jeśli chodzi o treści z Kanałem Sportowym. Nowy udziałowiec KS będzie dążył do tego by Kanał Sportowy sie na sporcie jeszcze mocniej. A patrząc na ramówkę dominują tam programy sportowe.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Kanał Zero
Zresztą Stanowski mówi w materiale, że na tematyce sportowej ma dalej skupiać się jego istniejący od dawna projekt Weszło TV.
-
- Użytkownik
- x 230
- x 11
Kanał Zero
Ta koncepcja, z Weszło TV, będzie miała sens tylko wtedy gdy kanał stanie się bardziej poważny, publicystyczny z większą ilośćią formatów także niepiłkarskich.
Ta koncepcja, z Weszło TV, będzie miała sens tylko wtedy gdy kanał stanie się bardziej poważny, publicystyczny z większą ilośćią formatów także niepiłkarskich
Kanał Zero
W ogóle nazwa "Weszło" jest dość ekscentryczna i co tu dużo pisać - bukmacherska. Jeśli "Weszło" ma być poważnym medium piłkarskim to na sam początek zmiana nazwy na bardziej normalną.
Historie kryminalne z "Magazynu Kryminalnego 997": http://blogpolicyjny.blogspot.com
Kanał Zero
Po ponad 10 dniach od ogłoszenia założenia Kanału Zero, profil na YouTube ma już ponad 400 tys. subskrybentów, a sam właściciel poinformował, że:
Najlepsza setka zostanie zaproszona na spotkania na żywo.
Najlepsza setka zostanie zaproszona na spotkania na żywo.