UPC

Tematy dotyczące różnego rodzaju dostępu do płatnej telewizji, w tym ofert na kartę oraz IPTV.
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
x 125
x 522

UPC

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamilo »

Nowe kanały w ofercie to TVP Nauka i Alfa TVP, a do oferty Play dodatkowo dołączyły TVP Info, TVP Kultura i TVP Sport.
https://[link zakazany]/artykul/n ... ska-i-play
aree1987
Użytkownik
x 1

UPC

Post autor: aree1987 »

Też macie zakodowane TVP nauka i alfa TVP w pakiecie start?
Awatar użytkownika
VIP Expert
x 1
x 346

UPC

Post autor: Blank »

W ostatnim czasie, Play/UPC wyłączyło telewizję analogową w Katowicach. A w ostatnich dniach można było zobaczyć plansze informujące o wyłączeniu oferty analogowej w miejsce dostępnych kanałów.
Awatar użytkownika
bgmnt
Użytkownik
x 58
x 75

UPC

Post autor: bgmnt »

15 grudnia UPC zamyka usługę Wi-Free.
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
x 125
x 522

UPC

Post autor: Kamilo »

WM stawiają pytanie, czy fuzja Play i UPC Polska pogorszyła jakość usług, bo operator twierdzi, że to mit.

Póki co jakość usług stoi w miejscu, choć chyba wzrósł poziom kultury. Po przejęciu usłyszałem, że nic lepszego nie mają mi do zaoferowania, a wymianę sprzętu odradzili, bo wiązałaby się z dodatkowym kosztem i niepełnym pakietem kanałów. Mały plus za szczerość, od tego czasu mam totalny spokój.
Awatar użytkownika
bgmnt
Użytkownik
x 58
x 75

UPC

Post autor: bgmnt »

Mi się wydaje, że coś jest na rzeczy - jedna znajoma bez większych problemów korzystała z UPC przez parę lat, a od momentu przejęcia przez Play miała z 5 awarii Internetu (a co za tym idzie także tv bo ma boxa 4K) i już dwa razy zwrot połowy abonamentu wywalczyła. Te problemy to jeszcze w takich "dogodnych" terminach typu piątek godzina 21 ;). Jeszcze po tych awariach coś mocno pomieszali z profilami na modemie i przez parę dni prędkości były w okolicach 30 Mbps. A i po poprawkach opłacane 750 jest nie do wyciągnięcia, raczej w granicach 300. Na wykopie ktoś twierdził, że zaczęli standaryzować ustawienia sieci bez znajomości infrastruktury (która często pamięta lata 90) i dlatego są takie jaja.

Innego znajomego, który miał jakaś dobrą promocję z Viaplay, PSP, Elven zapewniali, żeby został na nieokreślonym bo cena mu wzrośnie tylko o 10 zł, a 3 miesiące potem wyslali smsa, że kończą mu sie pakiety premium i to samo proponują za +60 zł ;).
Zbyszek 1
Użytkownik
x 16
x 8

UPC

Post autor: Zbyszek 1 »

Na pewno mają dużo lepszy i szybszy internet i telefon niż za UPC. O telewizji się nie wypowiadam bo nie mam.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
x 157
x 843

UPC

Post autor: matik »

Ja mam odwrotnie - w ostatnich miesiącach wegetacji UPC cały czas dochodziło do awarii internetu. Teraz się to poprawiło. TV i TEL bez zauważalnych zmian poza właściwie zastojem w rozwoju ofert.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pay TV”