Polsat News
Polsat News
Program "Punkt widzenia" otrzymał nową oprawę. Chyba nawet dzisiaj.
Czołówki nie udało mnie się zobaczyć, za to widziałem ich logo, grafikę na ekranie w studiu. Powiem tyle, że jest ona w stylu większości opraw w Polsat News.
Czołówki nie udało mnie się zobaczyć, za to widziałem ich logo, grafikę na ekranie w studiu. Powiem tyle, że jest ona w stylu większości opraw w Polsat News.
Polsat News
Pan Jankowski czytał na antenie ocenę nowej oprawy graficznej programu przez widzów. Fajna oprawa.
Polsat News
Biel i czerwień, zupełnie jak w TVP Info 

Polsat News
A wydaje mi się, czy na obraz nałożony jest jakiś filtr obniżający nasycenie kolorów i zwiększający kontrast? 
Dla porównania kadr z piątku.
Dla porównania kadr z piątku.
- janekpogwad
- Tech Administrator
- x 220
- x 440
- Kontakt:
Polsat News
Od Polsat News/Wydarzenia 24 powinny się uczyć teraz TVN24 i TVP INFO. Oni teraz wprowadzają w grafice co jest na topie.
Polsat News
Dziś pierwszy dzień funkcjonowania stacji z nowym dyrektorem, a Gawryluk - wg WM - pracuje nad nowym programem.
Może od stycznia będzie można spodziewać się jakichś zmian?
Może od stycznia będzie można spodziewać się jakichś zmian?
Polsat News
A na miejsce Witwickiego ktoś wszedł - bo on do tej pory chyba kierował Interią?
Polsat News
Wygląda że nie.
Ładnie trzeba zasuwać w tym Polsacie, tyle obszarów do kierowania i jeszcze prowadzenie „Wydarzeń”
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news ... Id,7181522Piotr Witwicki będzie nowym Dyrektorem Pionu Informacji i Publicystyki Telewizji Polsat. Będzie odpowiedzialny za bezpośrednie zarządzanie operacyjne kanałami oraz portalami i serwisami internetowymi w obszarze informacji Grupy Polsat Plus.
Ładnie trzeba zasuwać w tym Polsacie, tyle obszarów do kierowania i jeszcze prowadzenie „Wydarzeń”