Telenowele
Telenowele
Telenowele
Telenowele

Telenowele

Telenowele

Nadawca kanału Novelas+ czyli francuska Thema TV/C+Group musi przestrzegać prawa rynku w Holandii a nie w Polsce.

Jakby polska KRRiTV miała zarzuty co do tego lokowania produktu w Novelas+ to by musiała takie zgłoszenie wysłać jako pismo do regulatora w Holandii a oni i tak by im odp. że nadawca nadają zgodnie z prawem i zapisami swojej koncesji w Holandii.

Telenowele
Gdyby było "W niewoli uczuć" czyli "Abrazame muy Fuerte" to byłoby świetnie! Próbowałem ostatnio oglądać w necie no ale jakość kiepska i zniechęca a mam ostatnio jakiś sentyment do starych telenowel.
Telenowele
Telenowele
Są oznaczenia wiekowe z Polski bo serwis C+online od C+Polska jest zarejestrowany na licencji polskiej KRRiTV i musi spełniać wymogi polskiego prawa reemitując treści z kanału Novelas+ w swojej ofercie.PPM pisze: ↑15 maja 2024, 6:37 @pablo21 , dzięki za wyjaśnienie. Od siebie dodam, że Rubi oglądam tylko na platformie Canal+, więc nie wiedziałem, czy w tv są oznaczenia czy nie, natomiast przed każdym odcinkiem na stronie pojawia się oznaczenie wiekowe na kilka sekund.
Gdyby było "W niewoli uczuć" czyli "Abrazame muy Fuerte" to byłoby świetnie! Próbowałem ostatnio oglądać w necie no ale jakość kiepska i zniechęca a mam ostatnio jakiś sentyment do starych telenowel.
Telenowele
A widziałeś, aby Novelas+ nadawał oznaczenia wiekowe w lewym górnym rogu, jak np. TVN, TVP czy Polsat?. A zauważyłeś, aby Novelas+ emitował polskie produkcje w swojej ramówce? 2 x nie, czyli to znak, że stacja nie nadaje na polskiej koncesji.
Telenowele
Telenowele
Telenowele
Telenowele