Polscy celebryci

Ludzie telewizji, radia, prasy i internetu, osoby z pierwszych stron gazet i nie tylko.
Awatar użytkownika
Morelowa
Obserwator
x 134
x 94

Polscy celebryci

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Morelowa »

Można powiedzieć, że tematy, a raczej celebryci sami wpadają Stanowskiemu w ręce. Mam tu na myśli casus Karasia, bo w kontekście ostatnich informacji to chyba w tej chwili bardziej celebryta niż sportowiec :rolleyes: Nie odsłuchałam jeszcze materiału na kanale Stanowskiego, ale wygląda na to, że życie toczy się dalej i kolejne komentarze Stanowskiego nt. Janoszek pojawią się dopiero po rozprawie sądowej. Podziękowania dla @Karol za wklejenie komentarza prawnika, już teraz ciekawa jestem ostatecznego werdyktu, bo jest szansa że dzięki orzeczeniu sądowemu Natalia może jednak nie do końca zostać wdeptana w ziemię.
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Expert
x 140
x 971
Kontakt:

Polscy celebryci

Post autor: Tomek »

Chyba pani Janoszek przyczepi się dokładnie tego, co ja podałem w innym temacie, sądząc po kolejnym celu. Inna sprawa, że tutaj gościu w tym konkretnym fragmencie nie jest tak napastliwy z tą mitomanią jak Stanowski.

Ten ostatni poznał się na naszym ulubionym portalu i jego kompetencji ^^'
---
Peggyov movrovbivuubavuv vuv!
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Expert
x 140
x 971
Kontakt:

Polscy celebryci

Post autor: Tomek »