Najlepsza jesienna nowość 2024
Znamy już jesienne nowości stacji telewizyjnych oraz streamingowych. Teraz która premiera okaże się najlepsza?
- DjClassic50
- Użytkownik
- x 1
- x 8
Ja czekam tylko na reaktywacje "Awantury o kasę". Reszta tak szczerze mówiąc mnie nie interesuje.
- Christianus
- User of the Year 2022!
- x 1248
- x 1974
Widzę, że "Awantura o kasę" prawdopodobnie wygra, niezależnie od efektu końcowego, który poznamy w... październiku. Zdecydowanie przedwcześnie utworzono tę ankietę.
Fame Is The Name of the Game
- Desovsky
- VIP Expert
- x 2217
- x 534
No właśnie. Teraz to bardziej "na którą jesienna nowość najbardziej czekasz". "Najlepszą" będzie można znaleźć pod koniec sezonu jesiennego.
Miłego dnia!
(on/jego) | |
(on/jego) | |
''Najciekawiej zapowiadająca się jesienna nowość 2024'' to wg mnie Awantura o kasę. Ogólnie po Awanturze długo, długo nic i gdzieś tam pewnie przy okazji ten Malanowski, dalej może Cudowne lata, dalej... dla fanów czegoś alternatywnego - Włatcy móch.
Nowe seriale na TVP to tak chyba nie do końca. W tym przypadku może skusiłbym się na obejrzenie kontynuacji Krucjaty. Reszta ani grzeje, ani ziębi.
Nowe seriale na TVP to tak chyba nie do końca. W tym przypadku może skusiłbym się na obejrzenie kontynuacji Krucjaty. Reszta ani grzeje, ani ziębi.
9 lat na forum,
Pozdrawiam, N-O-R-O-N
"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.
''The stuff that dreams are made of.''
Pozdrawiam, N-O-R-O-N
"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.
''The stuff that dreams are made of.''
- Fan Polsat Fun HD
- Użytkownik
- x 36
- x 35
Według mnie "Najlepszą jesienną nowością 2024" jest niewątpliwie Awantura o kasę. W końcu to reaktywacja kultowego teleturnieju, który podbijał oglądalność za swoich czasów i uważam że to samo dokona po tegorocznym wielkim powrocie.
Pozdrawia Fan Polsat Fun HD!
Od 2021.
3 lata na forum!
Od 2021.
3 lata na forum!