Telenowele

Forum fanów telenowel :)
pabloit21
Użytkownik
x 1
x 5

Telenowele

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pabloit21 »

To już będzie zależeć od oglądalności, choć nie sądzę by po Nie igraj z aniołem był inny tytuł. Wcześniej ponowna emisja Zbuntowany anioł
kokos
Obserwator
x 1
x 34

Telenowele

Post autor: kokos »

Swego czasu poszła fama że po "Sila: Odnaleźć przeznaczenie" poleci na 100% "Adini Feriha koydum" a jak przyszło co do czego to kilka dni przed domniemaną emisją okazało się że to nieprawda.
xime
Użytkownik
x 4
x 1

Telenowele

Post autor: xime »

Agnes_43 pisze: 22 sie 2024, 18:25 Ja się cieszę na Cabo, Sortilegio jakoś przepękałam swojego czasu, bo nie lubię Levego ani Zepedy (to się pewnie narażę 😁).
A ja właśnie po "Sortilegio" bardzo polubiłam Williama. :)
Mnie wybór "Cabo" cieszy i nie cieszy. Po cichu liczyłam na "El amor no tiene receta" i mam nadzieję, że jest jeszcze szansa, że kiedyś i ta telenowela poleci na Novelas. Ale na "Cabo" też spojrzę.
Marek99
Użytkownik
x 7
x 16

Telenowele

Post autor: Marek99 »

Wcześniej czy później trafi na antenę "El amor no tiene receta", obecnie jest zbytnio za świeża, bo jest z tego roku. Mogliby wyemitować np. "Mujer de nadie". Przydałaby się jakaś fajna hacjendówka. Jak nie było Telemundo tak i nie ma.
casanova
Użytkownik
x 15
x 5

Telenowele

Post autor: casanova »

z hacjendówek predzej Novelas+ kupi "Tierra de Esperanza" stawiałbym na ten tytul jak juz ktos o nim wspomniał u nas jest tak uboga oferta ze to szok to nie jest juz kanał premium tylko dno
Awatar użytkownika
Kamil1998
Poster
x 16
x 664

Telenowele

Post autor: Kamil1998 »

Z Televisy najczęściej lecą w Novelas+ telenowele meksykańskie z pasm o 20:30 i 21:30. Podejrzewam, że naprawdę jeszcze wyemitują "Mujer de nadie" czy "El amor no tiene receta". Ta druga w mojej opinii była ciekawsza od "Niezwyciężonej miłości" mimo, że od tego samego producenta.
Liam
Poster
x 102
x 253

Telenowele

Post autor: Liam »

11 października na Disney+ zadebiutuje pierwsza oryginalna telenowela platformy - „Regreso a Las Sabinas”. Nagrano 70. odcinków. Nowe odcinki od poniedziałku do piątku. Na ten moment nie wiadomo jak będzie wyglądała emisja telenoweli poza granicami Hiszpanii.
Siostry Molina, po wielu latach niewidzenia się, otrzymują telefon, który zmusza je do powrotu do rodzinnego miasta Manterana, aby zająć się problemami zdrowotnymi ojca. Ten nieoczekiwany powrót oznacza ponowne spotkanie z życiem i miłością, o której starały się zapomnieć. Osiedlając się w rodzinnej posiadłości Las Sabinas, będą musiały stawić czoła tajemnicom z przeszłości, które na zawsze zmienią ich życie.
Liam
Poster
x 102
x 253

Telenowele

Post autor: Liam »

Zwiastun „Cabo” w Novelas+.
kokos
Obserwator
x 1
x 34

Telenowele

Post autor: kokos »

Ostatnia telenowela z udziałem nieżyjącej już aktorki Rebecci Jones.
Ann
Użytkownik
x 3

Telenowele

Post autor: Ann »

Bloo411 pisze: 19 sie 2024, 22:52 @FanTheBlues , jaki oryginał? O czym Ty bredzisz. "Sortilegio/Zaklęta Miłość" było kolejnym już remakiem. Chcesz oryginału, to odpal sobie "Tu o Nadie/Ty Albo Nikt" z 1985 roku, które miliony razy leciało na Polonii 1/Novela TV.
Ty albo nikt było super :D jedna z moich ulubionych starszych telenowel :D
casanova
Użytkownik
x 15
x 5

Telenowele

Na kanale Telenowele na YT bedzie mozna ogladac od 9 wrzesnia meksykanski serial "Mój Grzech"
Awatar użytkownika
FanTheBlues
Obserwator
x 379
x 31

Telenowele

Post autor: FanTheBlues »

No to mamy koniec, Niezwyciężonej miłości. I uważam że telka ma super zakończenie. W końcu nie było przesłodzone że Marena musiała być z tym nudnym, Adriankiem na koniec, bo to już byłoby przegięcie jak w bajce dla dzieci. Najbardziej mi tylko szkoda, Ramsesa, bo liczyłem że odzyska zdrowie i będzie potężny do samego końca. Ta telka wtedy by mogła mieć tytuł, Niezwyciężone imperium :twisted:
Soy tu fan
Obserwator
x 159
x 95
Kontakt:

Telenowele

Post autor: Soy tu fan »

Ten kanał TeleNowele jest legalny?
http://lastelenovelas.fora.pl - forum dyskusyjne o telenowelach latynoskich i nie tylko 8)
casanova
Użytkownik
x 15
x 5

Telenowele

Tak kanal Telenowele nalezy do wlasciciela Canal+
Soy tu fan
Obserwator
x 159
x 95
Kontakt:

Telenowele

Post autor: Soy tu fan »

Zapomniałem już, że kiedyś była mowa o tym kanale :x
http://lastelenovelas.fora.pl - forum dyskusyjne o telenowelach latynoskich i nie tylko 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telenowele”