[Canal+/TVP2] Krew z krwi
Pomimo, że druga seria była trochę gorsza od pierwszej to i tak spędzenie 10 odcinków nad tym serialem było przyjemnością. Możliwość oglądania na małym ekranie obsady składającej się z nazwisk takich jak: Agata Kulesza, Bartłomiej Topa, Jacek Poniedziałek, Szymon Bobrowski, Wiesław Komasa, Kinga Preiss, Izabela Kuna, Mariusz Bonaszewski, Roma Gosiąrowska, Gabriela Muskała, Andrzej Andrzejewski czy Jerzy Grałek (ufff - mam nadzieję, że nikogo ważnego nie pominąłem) - była naprawdę bardzo ciekawym przeżyciem. Dwójka idzie dobrą drogą, z każdym kolejnym ich projektem serialowym tego typu powinno być coraz lepiej. Nie zawsze oglądalność jest tą główną miarą, jaką powinno się iść w telewizji.
-
- Poster
- x 319
- x 25
No właśnie, ja też czekam i bardzo bym oglądał to na 100%. A planowany na jesień nowy serial kryminalny "Prokurator" to zapewne porażka będzie, dla mnie to on się niczym nie wyróżnia na tle innych kryminalnych seriali.
-
- Poster
- x 319
- x 25
Grający ojca głównej bohaterki znany aktor nie żyje.
http://m.onet.pl/rozrywka/film/wiadomosci,frjnse
http://m.onet.pl/rozrywka/film/wiadomosci,frjnse
Świat Seriali w liście serialowych premier TVP na jesień podaje "Krew z Krwi" - produkcja miałby być emitowana w piątki. Zapewne chodzi o powtórki, pewnie po "Czarze Par".
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 70
- x 277
- Kontakt:
W piątek po teleturnieju "Czar par" miał być emitowany nowy program, chyba, że coś się zmieniło...
BUM! TVP pracuje nad trzecim sezonem serialu. W roli głównej ponownie Agata Kulesza.
https://www.press.pl/tresc/82675,powsta ... ew-z-krwi_
https://www.press.pl/tresc/82675,powsta ... ew-z-krwi_
Świetne wieści! Pora sobie odświeżyć pierwsze dwa sezony
Wow, nie spodziewałam się, że po tylu latach będzie kontynuacja. A Kuleszę zawsze chętnie oglądam.
Oglądałam tylko 1 sezon, więc wypadałoby obejrzeć od nowa 1 i jeszcze 2
Oglądałam tylko 1 sezon, więc wypadałoby obejrzeć od nowa 1 i jeszcze 2
Ja mam jeden problem do tej reaktywacji. Bo ok, serial był świetny.
Ale, zachowując wszelkie różnice to dopiero co Agatę Kuleszę mogliśmy oglądać w gruncie rzeczy bardzo podobnej albo nawet tożsamej postaci co Carmen a mianowicie Alicję Mazur ze Skazanej. Ale jestem ciekaw efektu.
Ale, zachowując wszelkie różnice to dopiero co Agatę Kuleszę mogliśmy oglądać w gruncie rzeczy bardzo podobnej albo nawet tożsamej postaci co Carmen a mianowicie Alicję Mazur ze Skazanej. Ale jestem ciekaw efektu.
Ruszyły już zdjęcia do nowego sezonu, premiera wiosną. Informuje profil Bądźmy Razem TVP na Facebooku.
Jak w poprzednich sezonach w serialu Agata Kulesza, Adam Woronowicz, Maciej Musiał, IzabelaKuna, i Bartłomiej Topa
W obsadzie też Karolina Rzepa. Okres zdjęciowy potrwa do grudnia, a serial będzie mieć premierę wiosną 2025 r.
W obsadzie też Karolina Rzepa. Okres zdjęciowy potrwa do grudnia, a serial będzie mieć premierę wiosną 2025 r.
-
- Użytkownik
- x 3
Można pomylić ze Skazaną
Oczywiście powrócą też Szymon Bobrowski, Iwona Bielska, Małgorzata Kozłowska.
W nowych rolach Mirosław Haniszewski, Piotr Pacek, wspomniana Karolina Rzepa oraz Renata Dancewicz.
Za reżyserię w tej odsłonie odpowiada Michał Rogalski, który ostatnio zrobił Zatokę szpiegów.
Oczywiście powrócą też Szymon Bobrowski, Iwona Bielska, Małgorzata Kozłowska.
W nowych rolach Mirosław Haniszewski, Piotr Pacek, wspomniana Karolina Rzepa oraz Renata Dancewicz.
Za reżyserię w tej odsłonie odpowiada Michał Rogalski, który ostatnio zrobił Zatokę szpiegów.