MAX
MAX
W ogóle zauważyłem teraz, że seriale Playera (nie wiem czy wszystkie, ale część na pewno) przeniesione na Max mają naniesioną cenzurę z wyciszeniem wulgaryzmów - mimo, że w oryginalnej wersji tak nie było.
MAX
Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja ze współdzieleniem konta? Można czy jednak są restrykcje i wywala czy też banują konta?
- Kurdeweźwyjdź
- Obserwator
- x 69
- x 115
Re: MAX
Współdzielę konto z siostrą mieszkającą w Belgii i dotychczas nie miałem z tym problemu
MAX
OK, dzięki. Chciałem współdzielić też na czas igrzysk, bo brat ma właśnie dostęp poprzez CANAL+, więc bez sensu bym wykupował na miesiąc.Kurdeweźwyjdź pisze: ↑14 lip 2024, 13:55 Współdzielę konto z siostrą mieszkającą w Belgii i dotychczas nie miałem z tym problemu
MAX
Max wypuścił zapowiedź nowości na rok 2024 i 2025.
-
- Użytkownik
MAX
Posiadam MAX z CANAL+. Czy komuś udało się dokupić sport w MAX? Nie uśmiecha mi się brać drugiego konta tylko dla sportu.
- DjClassic50
- Użytkownik
- x 1
- x 8
MAX
Też chciałem wykupić w Maxie, bo w playerze wyłączyli mi Eurosport Extra chociaż miałem zapłacone do listopada. Jestem w Polsat Box i posiadam pakiet premium, ale bez możliwości dokupienia sportu.
MAX
Dziwię się że miałeś Eurosport Extra w playerze do listopada skoro oni pobierają z karty za ten pakiet co miesiąc. Może masz wykupiony pakiet bazowy do listopada a nie sam pakiet Eurosport Extra.
Co do Polsat Box i innych operatorów, nie ma możliwości dobierania pakietu "Kanały TV i Sport" za 20zł/mies. Trzeba wykupić bezpośrednio subskrypcję w Max aby móc ten pakiet uzyskać. Od samego początku było wiadomo, że ten pakiet będzie dostępny tylko w taki sposób.
Co do Polsat Box i innych operatorów, nie ma możliwości dobierania pakietu "Kanały TV i Sport" za 20zł/mies. Trzeba wykupić bezpośrednio subskrypcję w Max aby móc ten pakiet uzyskać. Od samego początku było wiadomo, że ten pakiet będzie dostępny tylko w taki sposób.
- DjClassic50
- Użytkownik
- x 1
- x 8
MAX
Może tak było jak piszesz. W każdym bądź razie nie mam już dostępu do Eurosportu Extra. I muszę czekać ponad rok aż mi się skończy umowa z PB i wtedy wezmę chyba osobno Maxa już z kanałami TV i Sport.
MAX
Dziś pojawiła się bez wcześniejszych zapowiedzi "Madame Web".
MAX
Marzy mi się aby została zekranizowana przez MAX książka Katarzyny Bonda "Florystka" opowiadająca o dusicielce z Tarnowa i przy okazji można byłoby tam ulokować serial.
MAX
Czy ktoś na forum ma może wykupiony ten najtańszy pakiet? Zastanawiam się czy dużo jest w nim reklam i czy serial lub film jest nimi często przerywany.
MAX
Zapowiedzi na 2024/2025 rozszerzone także o polskie produkcje:
Najbardziej czekam na Lady Love, oby nie zawiodło.
Najbardziej czekam na Lady Love, oby nie zawiodło.
MAX
Ja tak samo czekam na polskie premiery serialowe, zarówno "Lady Love" jak i "Przesmyk" zapowiadają się dosyć ciekawie. Tak samo liczę, że serial dokumentalny "Łowcy skór" będzie tak samo wciągający jak "Król Zanzibaru", który został świetnie zrealizowany.
Poza tym już po kilku miesiącach tego serwisu mam mieszane uczucia, mam wrażenie, że jest w nim m.in.
- wielki chaos, np. irytuje mnie obecnie brak jakiejś sekcji "jesień w TVN" żeby wszystko było posegregowane, a trzeba szukać i wyszukiwać,
- nie wrzucają na bieżąco odcinków danych programów, np. nie ma drugiego odcinka "Goggleboxa", a w emisji był już 2 dni temu,
- brak prapremier, jeszcze kilka lat temu TVN i Player byli liderem wśród tej opcji oglądania, teraz takowych pozycji przed premierą nie ma
Poza tym już po kilku miesiącach tego serwisu mam mieszane uczucia, mam wrażenie, że jest w nim m.in.
- wielki chaos, np. irytuje mnie obecnie brak jakiejś sekcji "jesień w TVN" żeby wszystko było posegregowane, a trzeba szukać i wyszukiwać,
- nie wrzucają na bieżąco odcinków danych programów, np. nie ma drugiego odcinka "Goggleboxa", a w emisji był już 2 dni temu,
- brak prapremier, jeszcze kilka lat temu TVN i Player byli liderem wśród tej opcji oglądania, teraz takowych pozycji przed premierą nie ma