[TVP2] Koło Fortuny
[TVP2] Koło Fortuny
Szkoda, że prowadzący nadal nie będzie stał obok zawodników przy kole i kręcić nim w rundzie drugiej. Zachowywanie dystansu nie ma już sensu, a wydaje mi się, że Norbi z takiej odległości jak teraz czasem nawet dobrze nie widział jakie pole wypadło na kole.
[TVP2] Koło Fortuny
Pat Sajak w ostatnich swoich sezonach w USA też już nie kręcił kołem.
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Koło Fortuny
Jesteśmy już po pierwszym odcinku z Błażejem i Dziekan.
Szczerze? Nie wypadło im źle nawet. Na dodatek pojawiły się nowe wizualizacje na ekranach w studiu i zdecydowanie bardziej kolorowe oświetlenie scenografii w zależności od rundy.
Szczerze? Nie wypadło im źle nawet. Na dodatek pojawiły się nowe wizualizacje na ekranach w studiu i zdecydowanie bardziej kolorowe oświetlenie scenografii w zależności od rundy.
[TVP2] Koło Fortuny
Zerknąłem dwie minuty, po tym jak powiedzieli, że świat idzie do przodu i teraz facet będzie przy tablicy a dziewczyna będzie prowadzić, wyłączyłem.
Potem już nie sprawdzałem czy tylko się zgrywali czy naprawdę już tak będzie.
Potem już nie sprawdzałem czy tylko się zgrywali czy naprawdę już tak będzie.
Telenowele w wysokiej jakości z lektorem i w oryginale do sprzedania dla kolekcjonerów. Info PW.
[TVP2] Koło Fortuny
Za to się obrazić? lol
Zamieniają się co jakiś czas, co nie jest nawet polskim wymysłem.
Zamieniają się co jakiś czas, co nie jest nawet polskim wymysłem.
Milionerzy są całkiem spoko.
[TVP2] Koło Fortuny
Na TVP VOD wszystkie poprzednie odcinki wrzucono do działu "Archiwum", a dzisiejszy jest standardowo w "Odcinkach". Dziwny ruch i zdecydowanie zbędny.
- Desovsky
- VIP Expert
- x 2217
- x 534
[TVP2] Koło Fortuny
Obejrzałem dziś powtórkę - jeszcze czuć, że są nowi, ale dobrze się ich ogląda, myślę że z każdym kolejnym odcinkiem będą się docierali ze sobą. Na plus też więcej kolorów, nie są pstrokate jak w "halo tu śniadaniówka konkurencji". Szkoda, że nie wróciła widownia, bo trochę pusto wygląda studio za uczestnikami.
A zespół był zawsze tak ukryty na prawo za uczestnikami? Bo wydaje mi się, że kiedyś był na lewo za uczestnikami, ale czy to było zawsze w poprzedniej wersji czy tylko do czasu covid?
A zespół był zawsze tak ukryty na prawo za uczestnikami? Bo wydaje mi się, że kiedyś był na lewo za uczestnikami, ale czy to było zawsze w poprzedniej wersji czy tylko do czasu covid?
Miłego dnia!
(on/jego) | |
(on/jego) | |
[TVP2] Koło Fortuny
Zespół od czasów zniknięcia widowni przeniesiono w miejsce gdzie jest obecnie. Wcześniej faktycznie był między tablicą a widownią.
O Norbim można mieć różne zdanie, ale bardzo mi się podoba jego zachowanie i komentarz o nowych prowadzących: https://www.pomponik.pl/plotki/news-nor ... Id,7771477
O Norbim można mieć różne zdanie, ale bardzo mi się podoba jego zachowanie i komentarz o nowych prowadzących: https://www.pomponik.pl/plotki/news-nor ... Id,7771477
- Kamil
- VIP Expert
- x 431
- x 785
- Kontakt:
[TVP2] Koło Fortuny
Widziałem wiele edycji tego programu na świecie, ale niestety nowy prowadzący jest fatalny. Kompletnie nie nadaje się do telewizji. Ta dziewczyna jeszcze ujdzie w tłoku, ale gość jest bardzo ciężkostrawny. To była zła decyzja. Rozumiem, że zmienili Norbiego, ale mogli wybrać kogoś z osobowością i charyzmą. Przeciętny wodzirej na weselu poradziłby sobie lepiej.
[TVP2] Koło Fortuny
Był czas, że przerabiałem fragmenty archiwalnych odcinków na YT i powiedzieć że był ciężkostrawny można np. o Tyńcu, obecni prowadzący to nie jest jeszcze taka czarna era tego teleturnieju, aczkolwiek to prawda, że Dziekan w znacznej ratuje sytuację - o Stencelu powiedziałbym że jest niewyrobiony i nie wiem ilu odcinków potrzebuje żeby się dotrzeć, można było wysłać format na przerwę i postawić na coś świeższego.
[TVP2] Koło Fortuny
Z takimi wynikami na przerwę? Delikatnie mówiąc to by nie była zbyt mądra decyzja. Trzeba dać czas nowym prowadzącym. Na Brzozowskiego i Norbiego też wylewała się krytyka po pierwszych odcinkach, a potem się dotarli i znaleźli swój styl.
[TVP2] Koło Fortuny
Błażej Stencel i Agnieszka Dziekan wystąpili w najnowszym odcinku Dzikiego Ucha. O ile dla Agi był to debiut na tym kanale, dla Błażeja był to kolejny występ w Dzikim Uchu
[TVP2] Koło Fortuny
Pierwszy odcinek z nowymi prowadzącymi oceniam na plus. Wizualnie Agnieszka z Błażejem prezentują się naprawdę fajnie. Są sympatyczni, może troszkę spięci. Tym razem to facet "odsłania" literki a kobieta kręci kołem. To pierwsze koty za płoty. Nie jestem fanem KF, nie szaleję za tym. Obejrzałem z ciekawości. Jak się zdarzy to zerknę jeszcze mimochodem.