[TVP2] Koło Fortuny

Rozmawiamy o polskich teleturniejach.
9999
Obserwator
x 215
x 230

[TVP2] Koło Fortuny

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: 9999 »

Szkoda, że prowadzący nadal nie będzie stał obok zawodników przy kole i kręcić nim w rundzie drugiej. Zachowywanie dystansu nie ma już sensu, a wydaje mi się, że Norbi z takiej odległości jak teraz czasem nawet dobrze nie widział jakie pole wypadło na kole.
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
x 5465
x 3287

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: Trzeciak »

Pat Sajak w ostatnich swoich sezonach w USA też już nie kręcił kołem. ;)
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
Kostka
Activist
x 1461
x 767

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: Kostka »

Jesteśmy już po pierwszym odcinku z Błażejem i Dziekan.

Szczerze? Nie wypadło im źle nawet. Na dodatek pojawiły się nowe wizualizacje na ekranach w studiu i zdecydowanie bardziej kolorowe oświetlenie scenografii w zależności od rundy.
vlv
Junior
x 142
x 142

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: vlv »

Zerknąłem dwie minuty, po tym jak powiedzieli, że świat idzie do przodu i teraz facet będzie przy tablicy a dziewczyna będzie prowadzić, wyłączyłem.
Potem już nie sprawdzałem czy tylko się zgrywali czy naprawdę już tak będzie.
Telenowele w wysokiej jakości z lektorem i w oryginale do sprzedania dla kolekcjonerów. Info PW.
Awatar użytkownika
Lili
Użytkownik
x 93
x 67

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: Lili »

Za to się obrazić? lol
Zamieniają się co jakiś czas, co nie jest nawet polskim wymysłem.
🏳️‍⚧️
Milionerzy są całkiem spoko.
9999
Obserwator
x 215
x 230

[TVP2] Koło Fortuny

Na TVP VOD wszystkie poprzednie odcinki wrzucono do działu "Archiwum", a dzisiejszy jest standardowo w "Odcinkach". Dziwny ruch i zdecydowanie zbędny.
Awatar użytkownika
Desovsky
VIP Expert
x 2217
x 534

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: Desovsky »

Obejrzałem dziś powtórkę - jeszcze czuć, że są nowi, ale dobrze się ich ogląda, myślę że z każdym kolejnym odcinkiem będą się docierali ze sobą. Na plus też więcej kolorów, nie są pstrokate jak w "halo tu śniadaniówka konkurencji". Szkoda, że nie wróciła widownia, bo trochę pusto wygląda studio za uczestnikami.
A zespół był zawsze tak ukryty na prawo za uczestnikami? Bo wydaje mi się, że kiedyś był na lewo za uczestnikami, ale czy to było zawsze w poprzedniej wersji czy tylko do czasu covid?
Miłego dnia!
(on/jego) | 💙💛 | 🏳️‍🌈
9999
Obserwator
x 215
x 230

[TVP2] Koło Fortuny

Zespół od czasów zniknięcia widowni przeniesiono w miejsce gdzie jest obecnie. Wcześniej faktycznie był między tablicą a widownią.
O Norbim można mieć różne zdanie, ale bardzo mi się podoba jego zachowanie i komentarz o nowych prowadzących: https://www.pomponik.pl/plotki/news-nor ... Id,7771477
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
x 431
x 785
Kontakt:

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: Kamil »

Widziałem wiele edycji tego programu na świecie, ale niestety nowy prowadzący jest fatalny. Kompletnie nie nadaje się do telewizji. Ta dziewczyna jeszcze ujdzie w tłoku, ale gość jest bardzo ciężkostrawny. To była zła decyzja. Rozumiem, że zmienili Norbiego, ale mogli wybrać kogoś z osobowością i charyzmą. Przeciętny wodzirej na weselu poradziłby sobie lepiej.
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
x 146
x 636

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: Kamilo »

Był czas, że przerabiałem fragmenty archiwalnych odcinków na YT i powiedzieć że był ciężkostrawny można np. o Tyńcu, obecni prowadzący to nie jest jeszcze taka czarna era tego teleturnieju, aczkolwiek to prawda, że Dziekan w znacznej ratuje sytuację - o Stencelu powiedziałbym że jest niewyrobiony i nie wiem ilu odcinków potrzebuje żeby się dotrzeć, można było wysłać format na przerwę i postawić na coś świeższego.
9999
Obserwator
x 215
x 230

[TVP2] Koło Fortuny

Z takimi wynikami na przerwę? Delikatnie mówiąc to by nie była zbyt mądra decyzja. Trzeba dać czas nowym prowadzącym. Na Brzozowskiego i Norbiego też wylewała się krytyka po pierwszych odcinkach, a potem się dotarli i znaleźli swój styl.
mr00wa
Użytkownik
x 6

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: mr00wa »

Błażej Stencel i Agnieszka Dziekan wystąpili w najnowszym odcinku Dzikiego Ucha. O ile dla Agi był to debiut na tym kanale, dla Błażeja był to kolejny występ w Dzikim Uchu ;)
Awatar użytkownika
Kamil1998
Poster
x 16
x 664

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: Kamil1998 »

Pierwszy odcinek z nowymi prowadzącymi oceniam na plus. Wizualnie Agnieszka z Błażejem prezentują się naprawdę fajnie. Są sympatyczni, może troszkę spięci. Tym razem to facet "odsłania" literki a kobieta kręci kołem. To pierwsze koty za płoty. Nie jestem fanem KF, nie szaleję za tym. Obejrzałem z ciekawości. Jak się zdarzy to zerknę jeszcze mimochodem.
Awatar użytkownika
PPM
VIP Expert
x 72
x 104

[TVP2] Koło Fortuny

Post autor: PPM »

Kamil1998 pisze: wczoraj, 17:49 Tym razem to facet "odsłania" literki a kobieta kręci kołem.
Tylko, że to nie jest zmiana na stałe i zmieniają się rolami. Polubiłem ich, fajnie się ogląda. Zdecydowanie wolę jednak jak Błażej jest przy kole a Agnieszka przy tablicy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Teleturnieje”