Telenowele

Forum fanów telenowel :)
Awatar użytkownika
FanTheBlues
Obserwator
x 457
x 36

Telenowele

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: FanTheBlues »

C+ Online tak fajnie ostatnio dodawał telki, zaraz po emisji na, Novelas+. A teraz od kilku dni brakuje kilku odcinków, Tereski.
casanova
Użytkownik
x 107
x 51

Telenowele

Post autor: casanova »

Brakuje też kilku odcinków Trzech sióstr i Splotów nienawiści :/
pabloit21
Obserwator
x 2
x 79

Telenowele

Post autor: pabloit21 »

Czy orientuje się może ktoś jaka oglądalność ma Nie igraj z aniołem w TV Puls?
Awatar użytkownika
PPM
VIP Expert
x 74
x 112

Telenowele

Post autor: PPM »

Jaka jest dokładnie to nie wiem, ale musi być zadowalająca skoro zaraz będzie miesiąc od rozpoczęcia emisji a nadal utrzymuje swoje pasmo.
pabloit21
Obserwator
x 2
x 79

Telenowele

Post autor: pabloit21 »

Zbuntowany anioł też musiał miec zadowalajaca skoro się utrzymał i mało tego zdecydowali się na kolejną telenowele gdzie nikt się tego nie spodziewał
Awatar użytkownika
Dominik19891
Obserwator
x 3
x 29

Telenowele

Post autor: Dominik19891 »

"Nie igraj z aniołem" oglądam i mam wrażenie, że jest strasznie infantylna. Nie rozumiem fenomenu tego serialu narazie nic specjalnego. Ale może się rozkręci.
Marek99
Obserwator
x 35
x 44

Telenowele

Post autor: Marek99 »

@Dominik19891 Telenowela była kręcona w innych czasach niż teraz.

Oglądalność telenoweli może być spoko, z pewnością jakaś tam część widowni przeskakuje na ten kanał po zakończeniu porannego programu śniadaniowego od tvn (lub zaraz po "B&B Love" na premierowy odcinek na godz. 12:00) czy TVP2.
Awatar użytkownika
Dominik19891
Obserwator
x 3
x 29

Telenowele

No bez przesady w innych czasach. Starsze telenowele od tej są mniej infantylne od tej. Czasem naiwność postaci jest wkurzająca.
Awatar użytkownika
Kamil1998
Poster
x 29
x 714

Telenowele

Post autor: Kamil1998 »

To były inne czasy. Zresztą kto oczekuje wielkiej ambitności od telenowel? Poruszane są ważne kwestie i problemy lecz oczywiście absurdy również się pojawiają. Nie da się uniknąć ich. Mimo wszystko to jest jakiś urok telenowel.
Awatar użytkownika
Dominik19891
Obserwator
x 3
x 29

Telenowele

Mówisz telenowel. Ale ja nie widziałem bardziej absurdalnej telenoweli od tej. Nawet nie ma ciekawych postaci i dobrych czarnych charakterów. Telenowela jest z 2008 roku, to o jakie inne czasy wam chodzi. Bronicie telenoweli która poprostu jest kiepska. I z odcinku na odcinek się coraz bardziej w tym utwierdzam, że jest kiepska. Jak dla mnie to jest nieudolna podróbka "Zbuntowanego anioła".
Teraz oglądając ten serial już się dziwię krytyki głównej bohaterki na forach. Ale nie tylko ona jest irytująca w tym serialu.
Bloo411
Junior
x 38
x 121

Telenowele

Post autor: Bloo411 »

Ogarnij się, jaka podróbka Zbuntowanego... To dwie różne telenowele. To, co je łączy, to to, że obie bohaterki zostały porzucone przez swoich rodziców. Jak zwykle wszystko mylisz.
Awatar użytkownika
Dominik19891
Obserwator
x 3
x 29

Telenowele

Dlatego piszę, że to podróbka a nie na podstawie orginału. Tam wogóle jest mieszanka wszystkiego nawiązują też często do "Kopciuszka". No właśnie nie tylko, ta postać jest jakby wzorowana na Milagros, tylko jeszcze bardziej naiwna. Napisałem jak dla mnie,czyli według mojej opinii. Nie musisz się z tym zgadzać, jak wogóle oglądałeś któryś z odcinków obu telenowel. Są też inne podobieństwa. Wiadomo, że musieli pozmieniać żeby ich nie oskarżyli o plagiat.
Liam
Poster
x 104
x 301

Telenowele

Post autor: Liam »

Po „Miłość w Cabo” w styczniu będzie telenowela Telemundo i dużo wskazuje na to, że może to być „La Patrona”. Jest zapowiadana bardzo wyczekiwana telenowela z Arambulą, która ominęła Polskę.

Po „Teresie” będzie telenowela na życzenie widzów. Raczej nie będzie to „Mój grzech”, który jest udostępniany na TeleNowele na YouTube. Na YouTube mają pojawiać się także kolejne latynoskie telenowele.

„Niezwyciężona miłość” i „Trzy siostry” to najchętniej oglądane pozycje Novelas+ podczas czteroletniej historii stacji. Do tego grona można zaliczyć także „Macochę” i „Rubi”.

Dla osób, które „martwiły” się o oglądalność i zapowiadały jakieś zmiany nazwy kanału. W tym momencie oglądalność kanału jest najlepsza podczas całego istnienia stacji. Novelas+ ciągle „rośnie w siłę”.
vlv
Junior
x 208
x 212

Telenowele

Post autor: vlv »

Szkoda tylko, że to "rośnięcie" nie przekłada się na jakość kanału. Ale w sumie nie powinien być zdziwiony, statystyczny polski widz zadowoli się byle czym, każdą powtórką i pseudopremierą. Jakby paradokumenty puszczali na Novelas+, to też by się oglądały.
Telenowele w wysokiej jakości z lektorem i w oryginale do sprzedania dla kolekcjonerów. Info PW.
casanova
Użytkownik
x 107
x 51

Telenowele

Post autor: casanova »

@Liam a co z zwiekszeniem premier Tureckich po nowym roku sa jakies zapowiedzi?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telenowele”