Tyle w temacie ode mnie

Nie sądzę. Dyrektor ds. globalnej dystrybucji i partnerstwa OGM Universe zalajkowała wpis Media Hub informujący o podpisaniu kontraktu na wyłączność (w zakresie dostarczania treści tureckich) z Themą (była o tym mowa kilka stron wczesniej), co może oznaczać, że Media Hub jest w kooperacji z OGM. Czyli, że się mogą na Novelas pojawić inne seriale tureckie od OGM (a nie od razu od wszystkich innych dystrybutorów).casanova pisze: ↑17 wrz 2024, 22:45Liam to nie jest Kanal D wiec mam nadzieje ze pojda dalej i kupia tytuly od Show,Fox i moze z ATVLiam pisze: ↑17 wrz 2024, 17:29 Nie, to z OGM Universe. Dla Francji zakupili najprawdopodobniej „Toprak ile Fidan”, bo już od dłuższego czasu mówi się, że pojawi się ten tytuł w Novelas TV. Podejrzewam, że dla Polski też mogli coś jeszcze kupić. Oferta tam duża nie jest. Mają „Sakla Beni”, „Toprak ile Fidan”, „Çöp Adam” i „Yüz Yıllık Mucize”. Może nawet i cały katalog pojawi się w Novelas+![]()
Życie czarującego żigolaka wywraca się do góry nogami, gdy zostaje ugodzony strzałą Amora. Teraz musi odpowiedzieć sobie pytanie, czego naprawdę pragnie i potrzebuje.
Już jest. Rychło w czas
Jeśli chodzi o ten serial to poczekaj co będzie dalej takiej patologi to nigdy nie było w tureckim serialuEvelyn1692 pisze: ↑04 paź 2024, 19:30 Czy tylko ja miałam wrażenie oglądając 1 odcinek serialu "Sakla Beni" że żaden z bohaterów nie jest zdrowy na umyśle, łącznie z główną bohaterką. Nazli łącznie z jej rodzinką jest nienormalna. Wygląda na to że to ona rządzi całym domem i do tego znęca się psychicznie nad Incilą, która boi się jej jak ognia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości