Telenowele
Telenowele
Telenowele
Ja oprócz wspomnianej i bardzo wyczekiwanej przez wszystkich premiery "La Patrona" z Telemundo to jeszcze liczę na emisję poniższych tytułów, które sugerowałem przedstawicielowi nadawcy Novelas+:pablitoos pisze: ↑24 paź 2024, 15:18 A ja dostałem potwierdzenie od Novelas+, że za miesiąc zostaną podane dwa tytuły Telemundo, które będą emitowane w najbliższym czasie na Novelas+.
Czyli „La Patrona” - ciekawe jaki dadzą Polski tytułno i drugi tytuł … tutaj mam zagwozdkę ale chciałbym bardzo „Rosa Diamante” lub „Pasion Prohibida”.
- "La Dona",
- "Rosa Diamante",
- "Pasion Prohibida",
- "Los Heredores Del Monte - Dziedzictwo del Monte" (mają gotowca od TVN-u z ich lektorem PL!),
- "Mas Sabe El Diablo - Diabeł wie lepiej" (mają gotowca od TVN-u z ich lektorem PL!),
- "Santa Diabla" (przerwali emisję po kilka odc. w TV Puls, mają gotowca od TV Puls-u z ich lektorem PL!),
- "Aurora",
- "Flor Salvaje",
- "Dama y Obrero",
- "Camelia La Texana",
- "Betty en NY",
Z tego co wiem mają też być powtórki tytułów z Telemundo emitowanych sprzed lat w Polsce na innych kanałach.

Myślę że skorzystają z tłumaczeń TV Puls i TVN-u tak jak teraz to robią.

Tak więc myślę że w paśmie o godz. 18 gdzie teraz leci "Teresa" jest możliwość zobaczenia "El Clon - Pustynna Miłość", "Una Maid en Manhattan - Pokojówka na Manhattanie", "Mi Corazón Insiste… en Lola Volcán - Moje serce bije dla Loli" czy "Reina de Corazones - Królowa Serc". Szkoda że Telemundo nie remasterowało nic z tytułów w jakości SD do jakości Full HD tak jak to robi Televisa. Chętnie bym zobaczył powtórkę "Mariny" czy "Gorzka zemsta". :-(
Tak czy siak jeśli ten tytuł z Telemundo to tytuł jeszcze nigdy nieemitowany w Polsce to nadal będzie premierą u nas w emisji w Polsce.

Mi to obojętne bo warto nadrobić stracone tytuły z Telemundo bo w poprzednich latach u nas jak coś leciało z latino w kanałach TV zanim wystartował kanał Novelas+ to wszystko było kupowane z Televisy. Telemundo było kilka tytułów w kiepsko dostępnym kanale Novela TV od Polcast TV, który teraz wegetuje. :-(
Telenowele
Telenowele
Serial opowiada o intensywnej rywalizacji między Perlą a Antonią, dwiema siostrami naznaczonymi zdradą i okrutną manipulacją. Kobieta ukarana za odmowę udziału w pokrętnej intrydze siostry chce się zemścić i odzyskać kontakt z dawno utraconą córką, która przebywa w więzieniu.
Telenowele
Chodzi mi o tytuły już emitowane parę dobrych lat temu w polskiej TV.
Dużo tytułów emitowała TV Puls z Telemundo oraz TVN.

-
- Użytkownik
- x 2
- x 14
Telenowele
Telenowele
Telenowele
Telenowele

-
- Obserwator
- x 327
- x 258
Telenowele

No a wracając do tematu, to chyba bym wolała zobaczyć jakiś bardziej klasyczny tytuł powtórkowy niż kryminał. Bo Królowa serc czy Santa Diabla zaliczają się bardziej do tej drugiej kategorii.
Telenowele

Ja bym chciał powtórkę "El Clon - Pustynna miłość" od Telemundo, która była emitowana ponad 10 lat temu w TV Puls więc mogą skorzystać z lektora PL od TV Puls.

"Pokojówka na Manhatanie" czy "Moje serce bije dla Loli" oraz "Duch Eleny" lub "Gdzie jest Elisa?" też by się przydało.

Nie wspomnę o "Dziedzictwo Del Monte", "Diabeł wie lepiej" czy "Przeznaczenie Ewy", które były emitowane w iTVN.

Telenowele
Jeśli wchodzą w to również koprodukcje Telemundo z innymi wytwórniami to znam tylko jeden tytuł godny powrotu na nasz ekran jako powtórki. I jest to telka emitowana wiele lat temu na Pulsie pt. "Wieczny płomień miłości" (oryg. Gitanas). Dlaczego ta? Bo jest to jedna z lepszych telek tamtych czasów i nie ma jej w necie z polskim lektorem.
Telenowele
Telenowele
Telenowele
Nie ma szans na ten tytuł od Telemundo bo jest w jakości SD a samo Telemundo nic nie robi w tej kwestii by odnowić cyfrowo swoje stare produkcję do jakości Full HD. :-( Powinni brać przykład z Televisy. :-(gigiola pisze: ↑28 paź 2024, 8:16Jeśli wchodzą w to również koprodukcje Telemundo z innymi wytwórniami to znam tylko jeden tytuł godny powrotu na nasz ekran jako powtórki. I jest to telka emitowana wiele lat temu na Pulsie pt. "Wieczny płomień miłości" (oryg. Gitanas). Dlaczego ta? Bo jest to jedna z lepszych telek tamtych czasów i nie ma jej w necie z polskim lektorem.