Teresa kończy się 14 stycznia gdyż ma 152 odcinki

Wyłącz Republika tv, bo tam takie bzdury klepią że aż uszy więdnąvlv pisze: ↑07 gru 2024, 13:36 Chodzą słuchy, że węgierska firma TV2, która wcześniej bezskutecznie ubiegała się o koncesję na MUX-8, chce kupić TVN. Jeśli do tego dojdzie, myślicie, że oferta seriali się zmieni? Mogę się mylić, zdaje się, że TV2 ma dość ciekawą i obszerną ofertę latino i turkiszy na Węgrzech.
Nie zdziwiłabym się, gdyby ten powrót nastąpił w marcu jako powtórka z kanału w paśmie o 19:00
Mógłbyś napisać o tym coś więcej?
Mylisz się. "Doña Bárbara" była kręcona już w Full HD. Tym bardziej, że była to koprodukcja RTI Television i Sony Pictures Television dla Telemundo. Wszystkie odcinki, czyli 190 jest dostępne na platformie VIX i wszystkie są w Full HD i formacie 16:9. Zresztą nawet fragmenty na Internecie są w Full HD. Nie proponowałbym czegoś, co nie było kręcone w Full HD.pablo21 pisze: ↑08 gru 2024, 7:56 "Dona Barbara" zdaje się jest w SD więc odpada do emisji. :-( Tylko to co zostało wyprodukowane w jakości Full HD oraz zremasterowane do Full HD. Tytuły w SD odpadają. Televisa przebija Telemundo i inne wytwórnie w ofercie tytułów w jakości Full HD. Ostro się wzięli za remastering starych tytułów w SD do HD.![]()
Zgadzam się jeśli chodzi o te tytuły!Bloo411 pisze: ↑08 gru 2024, 0:00
Proszę bardzo:
"El Amor No Tiene Receta"
"Pasion y Poder"
"Mi Fortuna Es Amarte"
"Las Hijas De La Señora García"
"Papá a Toda Madre"
"Quererlo Todo"
"Vencer El Pasado"
"Perdona Nuestros Pecados"
"El Conde: Amor y Honor"
"Betty En NY"
"Vuelve a Mí"
"Sed de Venganza"
"Al Otro Lado Del Muro"
"Silvana Sin Lana"
"Eva La Trailera"
"Sangre De Mi Tierra"
"Dona Barbara"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości