Telenowele
Telenowele
Telenowele
Telenowele
Dziś premiera Dziedzictwa ale zwiastunu nie ma nadal, po za wstawką ze zdjęciem serialu, tak samo było po 11 po zakończeniu powtórki Teresy, że było tylko zdjęcie Dziedzictwa Czy zdążyło się kiedyś takie coś ze serial już jest w emisji a nie ma zwiastunu promującego?Menadżerka pisze: ↑13 sty 2025, 17:59 Ja mam tylko jeden żal do Novelas+: Gdzie jest ja się pytam zwiastun "Dziedzictwo Del Monte? W środę już PREMIERA, hello![]()
-
- Obserwator
- x 327
- x 258
Telenowele
Telenowele
Telenowele
Telenowele
Telenowele
-
- Obserwator
- x 327
- x 258
Telenowele

Telenowele
"La Patrona" się rozkręca tak ok odc. 40.

Co do urlopów w polskim Canal+ to być może konieczność wybrania zaległych urlopów za poprzedni rok. Prawo wymaga by wykorzystywać zaległy urlop i go nie chomikować. Przemęczony pracownik i nie wypoczęty to mniej wydajny w pracy wg. ekspertów. Każdemu się należy urlop od pracy i odpoczynek by zregenerować siły do dalszej pracy. :-(
Dla mnie te zwiastuny są mało ważne i mnie nie obchodzą.

Telenowele
Co do urlopów, to nie kupuję takiego tłumaczenia. Nawet jak pracownik idzie na urlop, to ktoś inny powinien przejąć obowiązki do czasu powrotu takiej osoby. Przecież pomimo urlopów kilku osób, nagle praca w firmie nie stanie/nie zatrzyma się. Firma musi dalej funkcjonować, a zlecenia być realizowane. Idąc takim tokiem myślenia, to dzisiaj zamiast 1 odc. "Dziedzictwa De Monte" powinniśmy zobaczyć kolorowe pasy, bo przecież pracownicy są na urlopach. Kolejną kwestią jest to, że jeżeli ktoś idzie na urlop, to powinien pewne rzeczy przygotować z wyprzedzeniem. Tym bardziej, że już jakiś czasu temu było wiadomo, że "Teresa" oraz "Cabo" kończą się w styczniu.
Jak dla mnie Novelas+ tworzone jest "na odwal się". Świadczą o tym liczne wpadki, z którymi stacja boryka się od czasu swojego startu. Mało tego, tych wpadek jest sporo i zdarzają się dosyć często, a część z nich notorycznie się powtarza.
Telenowele
Dla tego też napisałam że mimo tego że narazie mnie nudzi La Patrona, to nie skreślam jej po 8 odcinkach. Ale nie powiem że Dziedzictwo nie wciągnęło mnie po pierwszym odcinku. I czekam już na drugi.
Telenowele
Novelas+ ma parę wad, które trzeba poprawić ale szczególnie fani telenowel latynoskich nie mają co narzekać. W ciągu 4 lat zobaczyliśmy na kanale 19 premierowych telenowel plus 7 telenowel powracających po latach.
Nad takim zwiastunem pracuje kilka osób, najpierw trzeba go zaprojektować, potem trafia do montażu, następnie trzeba dodać panią lektor kanału a na końcu wprowadzić na antenę. Plus materiał musi już mieć nałożonego polskiego lektora. Nie porównujmy pracy Pani Lektor do pracy osoby, która odpowiada za wprowadzenie odcinka do emisji na antenę, żeby nie leciały kolorowe pasyBloo411 pisze: ↑15 sty 2025, 21:06 Co do urlopów, to nie kupuję takiego tłumaczenia. Nawet jak pracownik idzie na urlop, to ktoś inny powinien przejąć obowiązki do czasu powrotu takiej osoby. Przecież pomimo urlopów kilku osób, nagle praca w firmie nie stanie/nie zatrzyma się. Firma musi dalej funkcjonować, a zlecenia być realizowane. Idąc takim tokiem myślenia, to dzisiaj zamiast 1 odc. "Dziedzictwa De Monte" powinniśmy zobaczyć kolorowe pasy, bo przecież pracownicy są na urlopach. Kolejną kwestią jest to, że jeżeli ktoś idzie na urlop, to powinien pewne rzeczy przygotować z wyprzedzeniem. Tym bardziej, że już jakiś czasu temu było wiadomo, że "Teresa" oraz "Cabo" kończą się w styczniu.

Telenowele
Telenowele