Telenowele
Telenowele
Telenowele
Otchłań namiętności już była emitowana dwa razy, tv4/tv6pabloit21 pisze: ↑21 sty 2025, 11:28A czy Abismo de pasion również było? Cały czas proszę Novelas+ o ten tytułpablo21 pisze: ↑21 sty 2025, 7:26Tytuł by wymieniany przedstawicielowi Novelas+ w Polsce. Do nich należy ruch czy go wybiorą bo w sumie mają bardzo dobry deal z Televisą w Polsce.Trzeba czekać. Na razie w emisji produkcję z Telemundo, którego nie było trochę czasu w Novelas+ gdyż ostatnio wyemitowaną produkcją z tego studia była "Siła serca" w pasmie premierowym.
Telenowele
Telenowele
-
- Obserwator
- x 176
- x 166
Telenowele

Telenowele
-
- Obserwator
- x 176
- x 166
Telenowele

Telenowele
Co do Amor Real to też bym chciałaMenadżerka pisze: ↑22 sty 2025, 13:15 Niech będą i klasyki emitowane dawniej u nas i te nieemitowane. Taką Cristinę, Amor real czy W niewoli uczuć obejrzeć w HD to by było coś niesamowitego. Ja bym jeszcze bardzo chciała Luz Marię skoro przeszła remastering, ale w tym przypadku to nadzieja matką głupichNo a takie nieemitowane telki jeszcze u nas to na pewno chciałoby się El nombre del amor, Maniana es para siempre, Amar sin limites czy Alboradę. Jest tyle tytułów, na które się liczy, ale wiadomo, że raczej wszystkiego nie zobaczymy
![]()

Telenowele
Telenowele

Telenowele
-
- Obserwator
- x 176
- x 166
Telenowele
Mi też coś świta, że Amor real jest w HD. Poza tym nie ma co porównywać nawet tego tytułu do Za głosem serca mimo iż to taka sama wersja tej historii. Za głosem serca ma prawie 200 odcinków, a Prawdziwa miłość tylko 90. Nie dość, że wersja z 2003 roku jest zdecydowanie krótsza, to do tego lepsza. Nie ma na siłę przeciągania telenoweli jak w tym drugim przypadku.pablo21 pisze: ↑25 sty 2025, 8:12 A co to ma wspólnego z powtórzeniem "Amor Real" Televisy w Novelas+? To całkowicie prawie inne historie bo w "Za głosem serca" wydłużyli ilość odc. i dopisali kolejne historię. "Amor Real" jest krótkie i jak pamiętam ma 90 parę odc. tylko. Ja bym chętnie zobaczył ten tytuł po tylu latach ale oczywiście pod warunkiem że został on zremasterowany do jakości Full HD.![]()
Nie tylko AR przeszło remastering, ale też entrada z telenoweli zyskała odświeżenie.
Telenowele

Telenowele
Oczywiście ze chciałabym to z 1993 roku z Edith Gonzalez bo nigdy nie wyemitowali go w Polsce, Corazon Salvaje z 2009 roku było emitowane jeśli dobrze pamiętamBloo411 pisze: ↑24 sty 2025, 23:54 Pytanie tylko, które "Corazon Salvaje"? Jest wersja z 1993 roku, oraz wersja z 2009/2010 roku. Obie Televisy. Pohamujcie te swoje fantazje odnośnie klasyków, ponieważ większość z nich nie przeszła jeszcze remasteringu. "Cristina" i "W Niewoli Uczuć" przeszły, ale takie "Amor Real" raczej nie. Zresztą całkiem niedawno na Novelas+ leciało "Za Głosem Serca" (2013/2014), które było kolejną wersją "Amor Real".
Ps: jak dla mnie za głosem serca i Amor Real to dwie Zupełnie inne historie - tylko element zawarcia małżeństwa je łączy jak dla mnie. Obie ogladałam obie supr, z czego Amor real z super klimatem i cudnymi kreacjami