Telenowele i seriale tureckie
W imię sprawiedliwości - Karaday Novelas + ponowna emisja możliwa?.
Witam wszystkich dawno nie pisałem nic na forum i mam nadzieję iż napisałem w dobrym dziale. Novelas + po zmianach moim zdaniem trochę na minus, może dlatego iż bardziej wolę Tureckie seriale niż Latino, chociaż nie uważam iż aby były Tylko tureckie bo jedni wolą takie jedni inne, więc tu obiektywnie dla wszystkich jest to sprawiedliwsze. Troszkę chyba Novelas + ma gorszych lektorów od dawniej dizi, ale może to się kiedyś zmieni, brakuje lektorów Daniel Załuski, czy innych, ale chyba na zmianę nie ma szans, dla mnie najlepszy chyba lektor na Novelas + to Pan Artur Bocheński. Moja Prośba dla tych co mają jakiś wpływ, Pablo kto inny kiedyś pytałem, ale napisali iż narazie nie, ale chyba nie wykluczają skoro po Aromat miłości będzie chyba powtórka latino czy jest szansa iż ponownie z dawniej kanału Dizi powtórzą: W imię sprawiedliwości - Karaday?. Jeśli ktoś ma możliwość zapytać lub dać pomysł ponownej emisjii z góry Dziękuje za odpowiedź oraz staranie się tego serialu ponownie wyemitowanie myślę iż nie jednego widza przekona, był puszczony po roku czy dwa, ale Tylko raz i właśnie przerwali nie dokończył już dawniej Dizi po zmianie na Novelas + 1 pozdro dla wszystkich.
@gonzo Kiedyś było mówione, że nie będzie już powtórek z DIZI, seriale, do których mieli jeszcze prawa, powtórzyli na Novelas+, pozostałych z DIZI ma już nie być.
Telenowele w wysokiej jakości z lektorem i w oryginale do sprzedania dla kolekcjonerów. Info PW.
W imię sprawiedliwości - Karaday Novelas + ponowna emisja możliwa?.
Nie ma szans bo sam o to pytałem przedstawiciela Novelas+ w Polsce. Nie mają już praw do emisji seriali tureckich z kanału Dizi. Sam bym chciał żeby niektóre tytuły powtórzyli w Novelas+ bo nie miałem dostępu do kanału Dizi (tylko kablówki a ja mam satelitę!). :-(gonzo pisze: ↑24 lut 2025, 13:25 Witam wszystkich dawno nie pisałem nic na forum i mam nadzieję iż napisałem w dobrym dziale. Novelas + po zmianach moim zdaniem trochę na minus, może dlatego iż bardziej wolę Tureckie seriale niż Latino, chociaż nie uważam iż aby były Tylko tureckie bo jedni wolą takie jedni inne, więc tu obiektywnie dla wszystkich jest to sprawiedliwsze. Troszkę chyba Novelas + ma gorszych lektorów od dawniej dizi, ale może to się kiedyś zmieni, brakuje lektorów Daniel Załuski, czy innych, ale chyba na zmianę nie ma szans, dla mnie najlepszy chyba lektor na Novelas + to Pan Artur Bocheński. Moja Prośba dla tych co mają jakiś wpływ, Pablo kto inny kiedyś pytałem, ale napisali iż narazie nie, ale chyba nie wykluczają skoro po Aromat miłości będzie chyba powtórka latino czy jest szansa iż ponownie z dawniej kanału Dizi powtórzą: W imię sprawiedliwości - Karaday?. Jeśli ktoś ma możliwość zapytać lub dać pomysł ponownej emisjii z góry Dziękuje za odpowiedź oraz staranie się tego serialu ponownie wyemitowanie myślę iż nie jednego widza przekona, był puszczony po roku czy dwa, ale Tylko raz i właśnie przerwali nie dokończył już dawniej Dizi po zmianie na Novelas + 1 pozdro dla wszystkich.
Ci, którzy chcieli i mieli taką możliwość to obejrzeli na FilmBox+ lub na CDA Premium, tak jak widzowie kanału NOVELAS+, którzy nie mieli możliwości dostępu do tego kanału w swojej kablówce, wykupywali subskrypcję na CANAL+ online aby móc cieszyć się nowymi telenowelami.
Fajnie, że NOVELAS+ posiada dwa pasma powtórkowe, dla tych co nie mieli możliwości obejrzenia czegokolwiek z NOVELAS+ i niech tak pozostanie do wyczerpania licencji na dowolny tytuł.
Fajnie, że NOVELAS+ posiada dwa pasma powtórkowe, dla tych co nie mieli możliwości obejrzenia czegokolwiek z NOVELAS+ i niech tak pozostanie do wyczerpania licencji na dowolny tytuł.
Turecki serial Kan Çiçekleri jest od dzis dostepny w serwisie TVP VOD
O, super. Coś nowego. Nie znam, pewnie dlatego, że to tasiemiec. Ale z braku laku dobre i to. Widać że TVP VOD się rozwija. Oby tak dalej.
Telenowele w wysokiej jakości z lektorem i w oryginale do sprzedania dla kolekcjonerów. Info PW.
Czy to coś w stylu Dziedzictwo czy inne obecnie lecące w TV P?
Serial dzienny z Kanal 7, czyli dokładnie to, co obecnie leci na TVP. Ten sam gatunek.
Witam chciałem zapytać serio macie ten serial w TVP VOD na stronie lub w apce?. Sprawdzałem na aplikacji i www nawet takiego nie znajduje czy oni mogą mieć jakieś błędy?, czy ewentualnie jakoś indywidualnie każdemu inaczej wyświetla?.
U mnie wyświetla się napis "WKRÓTCE" na czerwonym tle, posiadam abonament RTV + płacę za roczny pakiet, w którym jest więcej treści i to bez reklam.
Nie ma go jeszcze, obstawiam, że od marca będzie. Pewnie tak samo jak "Miłość po grób".
@Agnes_43 jakie podwyżki się szykują, bo pierwsze słyszę?
@Agnes_43 jakie podwyżki się szykują, bo pierwsze słyszę?
Tak! Ale początkowe odc. czyli sezon 1 jest dobry a potem już się zaczyna tak jak "Dziedzictwo" czy "Przysięga". :-(
Jakby tego nie ciągnęli dalej jako tasiemiec to by było ok ale wiadomo poleci daleko z tym jak z innymi tytułami. :-(
Od marca któregoś opłaty za te dodatkowe pakiety TVP VOD. Ja mam dostęp w ramach abonamentu, a np Powrót Diany jest już w ramach pakietu. Niby roczny o 10 zł, więc trzeba już wykupić lepiej, bo miesięczne dla tych kilku. Treści to zbyt dużo . Ale coś dorzucają seriali , więc pewnie się skuszę.
Po 79. odcinkach „Zapukaj do moich drzwi” wyrzucone z ramówki TTV.