Rutkowski kłamca

Co w sieci piszczy.
PKY
Użytkownik

Rutkowski kłamca

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: PKY »

Witam.

Dodaję jeszcze raz ten sam temat, gdyż moderator skasował. Kilka dni temu przez pomyłkę zgłosiłem swój post, bo chciałem zedytować treść, no ale wyszło jak wyszło. :)

Bez zbędnego rozpisywania się jest to kanał stricte informacyjny na licencji Creative Commons, a więc ponowne wykorzystanie materiałów przez osoby trzecie jest w pełni dozwolone. Na razie na kanale znajduje się jeden filmik punktujący słynnego detektywa Krzysztofa Rutkowskiego. Dla zainteresowanych link do mojego kanału:

https://www.youtube.com/@usernr123

Oczywiście wraz z jego rozwojem będę umieszczał co raz to ciekawsze materiały, jak chociażby te związane z zaginięciem 19-letniej Iwony Wieczorek w 2010 roku. Niemniej wasza pomoc jest bezcenna, albowiem trudno jest się teraz wybić na tej platformie. Algorytm YouTube wcale nie pomaga, wręcz utrudnia dotarcie do większego grona odbiorców. Dlatego jeśli tego typu filmy są dla Ciebie wartościowe to zapraszam serdecznie do subskrybowania mojego niezarabiającego kanału i udostępniania dalej w mediach społecznościowych. Dla was to tylko parę kliknięć, dla mnie - istne zbawienie. ;)

Chciałbym dodatkowo Państwa poinformować, iż w dniu 17 lipca roku bieżącego, a więc na 15 rocznicę zaginięcia 19-latki z Trójmiasta udostępnię nowy materiał związany z tą właśnie sprawą w dość oryginalnej formie, dotąd niespotykanej, zarówno na polskim jak i zagranicznym YouTube. Pozdrawiam. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Internet”