Telenowele

Forum fanów telenowel :)
pabloit21
Obserwator
x 2
x 77

Telenowele

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pabloit21 »

Czy ma ktoś może jakieś przecieki czy po Kotce będzie jakiś tytuł?
Ann
Użytkownik
x 3
x 10

Telenowele

Post autor: Ann »

Menadżerka pisze: 13 kwie 2025, 21:28 Lubię się z Tobą zgadzać @Angela :lol: Np Sidła namiętności z Colungą, które w Meksyku było klapą, to w innych krajach cieszyło się popularnością. Ja sama uwielbiam tą telenowelę.
Sidła Namiętności były Super :D :D A w Meksyku jeśli dobrze pamiętam były klapą bo ludzie się przyczepili że bardzo poprzekręcali fakty historyczne (?) a dla nas to nie miało żadnego znaczenia bo telenowela była super :D Ja tam dalej liczę jeszcze po cichu na Corazon Salvaje z 1993 r. z Edith Gonzalez i Eduardo Palomo bo to podobno był hit wszędzie gdzie go puszczali :D :D
Menadżerka
Obserwator
x 300
x 250

Telenowele

Post autor: Menadżerka »

A to ja słyszałam, że "Pasion" w Meksyku ponoć było klapą, bo fani nie mogli zaakceptować tego, że Carla Estrada do tej telenoweli nie zaangażowała swojej ulubienicy, Adeli Noriega. Później gdzieś się dowiedziałam, że Noriega dostała propozycję angażu do roli Protagonistki, ale sama zrezygnowała. Ale jak to naprawdę było to tylko one obie wiedzą.

Oryginalnego "Corazon salvaje" nie oglądałam, ale widziałam remake o tym samym tytule (tłumacz: "Dzikie serce"). Na nieistniejącej już Zone Romantica leciało. Ja w ogóle lubię kostiumówki i super by było, gdyby Novelas+ coś nam puściło z tego gatunku od Televisy czy Telemundo :)
pabloit21
Obserwator
x 2
x 77

Telenowele

Maria z przedmieścia od 12 maja w TV Puls
Liam
Poster
x 104
x 301

Telenowele

Post autor: Liam »

Dział programowy pewnie stwierdził, że skoro „Kotka” z protką z wysypiska zrobiła bardzo dobre wyniki to i „Maria z przedmieścia” z protką z wysypiska je zrobi. Niestety „Maria z przedmieścia” podczas emisji w TV4 była klapą, więc trudno wróżyć sukces telenoweli w TV Puls. Źle się zestarzała.

Plus taki, że przy podwójnej dawce emisja zakończy się w lipcu, więc jest szansa, że w przypadku słabych wyników Puls przeboleje i w wakacje postawi na kolejny tytuł.
casanova
Użytkownik
x 106
x 50

Telenowele

Post autor: casanova »

Telenowela "La Historia de Juana " bedzie miala francuski dubbing znajac życie emisja na Novelas tv.
Soy tu fan
Junior
x 206
x 119
Kontakt:

Telenowele

Post autor: Soy tu fan »

Wszystkie telenowele na Novelas TV emitowane są z francuskim dubbingiem.
http://lastelenovelas.fora.pl - forum dyskusyjne o telenowelach latynoskich i nie tylko 8)
casanova
Użytkownik
x 106
x 50

Telenowele

Post autor: casanova »

Soy tu fan pisze: 17 kwie 2025, 13:44 Wszystkie telenowele na Novelas TV emitowane są z francuskim dubbingiem.
To wiem ale pojawila sie informacja ze serial bedzie dubbingowany na francuski stad moja sugestia ze emisja Novelas tv o to mi chodziło. :DD
pabloit21
Obserwator
x 2
x 77

Telenowele

Liam pisze: 17 kwie 2025, 12:26 Dział programowy pewnie stwierdził, że skoro „Kotka” z protką z wysypiska zrobiła bardzo dobre wyniki to i „Maria z przedmieścia” z protką z wysypiska je zrobi. Niestety „Maria z przedmieścia” podczas emisji w TV4 była klapą, więc trudno wróżyć sukces telenoweli w TV Puls. Źle się zestarzała.

Plus taki, że przy podwójnej dawce emisja zakończy się w lipcu, więc jest szansa, że w przypadku słabych wyników Puls przeboleje i w wakacje postawi na kolejny tytuł.
Myślałem że Maria z przedmieścia miała dobra ogladalnosc w TV4. Liczyłem na Dzikie serce, ale cóż może kolejnym razem, chyba że Maria tak rozpali Puls że postawia na kolejną starsza telke.
Przy okazji czy ktoś się może orientuje czy Red Carpet posiada prawa emisyjne do Esmeraldy
Soy tu fan
Junior
x 206
x 119
Kontakt:

Telenowele

Oni chyba mają prawa do nieco ponad 1/3 odcinków "Najpiękniejszej brzyduli" , a gdzie tam do "Esmeraldy" :lol:
http://lastelenovelas.fora.pl - forum dyskusyjne o telenowelach latynoskich i nie tylko 8)
pabloit21
Obserwator
x 2
x 77

Telenowele

Bo była zapowiedz ze w 2025 będzie, ale coś nie poszło
Soy tu fan
Junior
x 206
x 119
Kontakt:

Telenowele

Prócz "Esmeraldy" zapowiadali trzy nowe tytuły z Kolumbii, których emisja nadal jest jedną wielką niewiadomą, a informacje o problemach finansowych grupy Red Carpet nie napawają optymizmem.
pabloit21
Obserwator
x 2
x 77

Telenowele

Może Puls wykorzysta prawa emisyjne
Marek99
Obserwator
x 35
x 44

Telenowele

Post autor: Marek99 »

Red Carpet ma dużo kasy i to sporo skoro wykupują prawa do "Mody na Sukces" a na telenowele z Meksyku nie mają bo ich nie stać. Mają pewnie duży popyt na "Modę na Sukces" w ich usłudze vod, która nieźle sobie liczy za subskrypcję.
pabloit21
Obserwator
x 2
x 77

Telenowele

A czy Maria z przedmieścia jest po remasteringu? Zastanawiam się w jakiej jakości będzie emitował ją Puls. Nie pamiętam jak to było w TV4
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telenowele”