Telenowele
Telenowele
Czy ma ktoś może jakieś przecieki czy po Kotce będzie jakiś tytuł?
Telenowele
Sidła Namiętności były SuperMenadżerka pisze: ↑13 kwie 2025, 21:28 Lubię się z Tobą zgadzać @AngelaNp Sidła namiętności z Colungą, które w Meksyku było klapą, to w innych krajach cieszyło się popularnością. Ja sama uwielbiam tą telenowelę.

-
- Obserwator
- x 300
- x 250
Telenowele
A to ja słyszałam, że "Pasion" w Meksyku ponoć było klapą, bo fani nie mogli zaakceptować tego, że Carla Estrada do tej telenoweli nie zaangażowała swojej ulubienicy, Adeli Noriega. Później gdzieś się dowiedziałam, że Noriega dostała propozycję angażu do roli Protagonistki, ale sama zrezygnowała. Ale jak to naprawdę było to tylko one obie wiedzą.
Oryginalnego "Corazon salvaje" nie oglądałam, ale widziałam remake o tym samym tytule (tłumacz: "Dzikie serce"). Na nieistniejącej już Zone Romantica leciało. Ja w ogóle lubię kostiumówki i super by było, gdyby Novelas+ coś nam puściło z tego gatunku od Televisy czy Telemundo
Oryginalnego "Corazon salvaje" nie oglądałam, ale widziałam remake o tym samym tytule (tłumacz: "Dzikie serce"). Na nieistniejącej już Zone Romantica leciało. Ja w ogóle lubię kostiumówki i super by było, gdyby Novelas+ coś nam puściło z tego gatunku od Televisy czy Telemundo

Telenowele
Maria z przedmieścia od 12 maja w TV Puls
Telenowele
Dział programowy pewnie stwierdził, że skoro „Kotka” z protką z wysypiska zrobiła bardzo dobre wyniki to i „Maria z przedmieścia” z protką z wysypiska je zrobi. Niestety „Maria z przedmieścia” podczas emisji w TV4 była klapą, więc trudno wróżyć sukces telenoweli w TV Puls. Źle się zestarzała.
Plus taki, że przy podwójnej dawce emisja zakończy się w lipcu, więc jest szansa, że w przypadku słabych wyników Puls przeboleje i w wakacje postawi na kolejny tytuł.
Plus taki, że przy podwójnej dawce emisja zakończy się w lipcu, więc jest szansa, że w przypadku słabych wyników Puls przeboleje i w wakacje postawi na kolejny tytuł.
Telenowele
Telenowela "La Historia de Juana " bedzie miala francuski dubbing znajac życie emisja na Novelas tv.
-
- Junior
- x 206
- x 119
- Kontakt:
Telenowele
Wszystkie telenowele na Novelas TV emitowane są z francuskim dubbingiem.
http://lastelenovelas.fora.pl - forum dyskusyjne o telenowelach latynoskich i nie tylko 

Telenowele
To wiem ale pojawila sie informacja ze serial bedzie dubbingowany na francuski stad moja sugestia ze emisja Novelas tv o to mi chodziło.Soy tu fan pisze: ↑17 kwie 2025, 13:44 Wszystkie telenowele na Novelas TV emitowane są z francuskim dubbingiem.

Telenowele
Myślałem że Maria z przedmieścia miała dobra ogladalnosc w TV4. Liczyłem na Dzikie serce, ale cóż może kolejnym razem, chyba że Maria tak rozpali Puls że postawia na kolejną starsza telke.Liam pisze: ↑17 kwie 2025, 12:26 Dział programowy pewnie stwierdził, że skoro „Kotka” z protką z wysypiska zrobiła bardzo dobre wyniki to i „Maria z przedmieścia” z protką z wysypiska je zrobi. Niestety „Maria z przedmieścia” podczas emisji w TV4 była klapą, więc trudno wróżyć sukces telenoweli w TV Puls. Źle się zestarzała.
Przy okazji czy ktoś się może orientuje czy Red Carpet posiada prawa emisyjne do Esmeraldy
-
- Junior
- x 206
- x 119
- Kontakt:
Telenowele
Oni chyba mają prawa do nieco ponad 1/3 odcinków "Najpiękniejszej brzyduli" , a gdzie tam do "Esmeraldy" 

http://lastelenovelas.fora.pl - forum dyskusyjne o telenowelach latynoskich i nie tylko 

Telenowele
Bo była zapowiedz ze w 2025 będzie, ale coś nie poszło
-
- Junior
- x 206
- x 119
- Kontakt:
Telenowele
Prócz "Esmeraldy" zapowiadali trzy nowe tytuły z Kolumbii, których emisja nadal jest jedną wielką niewiadomą, a informacje o problemach finansowych grupy Red Carpet nie napawają optymizmem.

Telenowele
Może Puls wykorzysta prawa emisyjne
Telenowele
Red Carpet ma dużo kasy i to sporo skoro wykupują prawa do "Mody na Sukces" a na telenowele z Meksyku nie mają bo ich nie stać. Mają pewnie duży popyt na "Modę na Sukces" w ich usłudze vod, która nieźle sobie liczy za subskrypcję.
Telenowele
A czy Maria z przedmieścia jest po remasteringu? Zastanawiam się w jakiej jakości będzie emitował ją Puls. Nie pamiętam jak to było w TV4