[POLSAT] The Chase
[POLSAT] The Chase
[POLSAT] The Chase

[POLSAT] The Chase
[POLSAT] The Chase
Można iść na łowy i znaleźć takich w Awanturze czy w innych teleturniejach xD Ogólnie to też jednak powinny być osobowości barwne, ciekawe i przyciągające, więc Chaserem nie powinien być byle kto. No i ogólnie program jest do takiej emisji 4-5 razy w tygodniu. To trzeba dobrze przemyśleć i może przez kwestię goniących format się jeszcze do tej pory u nas nie pojawiał.
Trzy teleturnieje w jednej ramówce polsatowskiej, to trzeba przyznać, że byłby niezły sztos i mocne punkty sezonu.
Jaki będzie polski tytuł? Ja bym stawił na Gonitwę.
Pozdrawiam, N-O-R-O-N

"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.
-
- Użytkownik
- x 3
- x 14
[POLSAT] The Chase
Już dawno chodził mi polski tytuł: "The Chase. Pościg".
Panowie Krukowski, Łoboda, Orzechowski, dużo by wymieniać z graczy VB i 1 z 10.
Do tego edycje specjalne, z gwiazdami/celebrytami, a przede wszystkim spin-off "Beat the Chasers" (u nas mogłoby to być "The Chase. Noc Łowców" jak w wersji hiszpańskiej "La noche de los Cazadores").
Możecie się śmiać, ale na ten dzień czekałem pół życia (dosłownie, bo 15 lat), a nie sądziłem, że kiedykolwiek nastąpi.
[POLSAT] The Chase

Swoją drogą - zastanawiające jest to, że TVP nadal bawi się w tak niepotrzebne formaty jak "Postaw na milion", czy "Cudowne lata", a konkurencja zabiera takie formaty jak "The Chase", czy "The Floor", które w Europie kupiło sporo telewizji publicznych.
[POLSAT] The Chase