[POLSAT] The Chase

Programy w produkcji lub czekające na swoją premierę telewizyjną.
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
x 5556
x 3423

[POLSAT] The Chase

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Jak informuje "Pomponik" Polsat przymierza się do polskiej wersji teleturnieju ITV Studios pt. "The Chase", niewykluczone, że emisja już jesienią: https://www.pomponik.pl/gwiazdy-telewiz ... Id,7957440
Pozdrawiam, Trzeciak
bucik11
Legendary
x 660
x 1416

[POLSAT] The Chase

Post autor: bucik11 »

Polsat mocno zaskakuje, jeśli faktycznie te wszystkie plotki by się potwierdziły to mieliby mega mocną ofertę teleturniejową: Awantura, "Milionerzy" i "The Chase" - rok, dwa lata temu bym nie pomyślał, że Polsat będzie chciał inwestować w ten gatunek. :o
przemek94
Obserwator
x 65
x 139

[POLSAT] The Chase

Post autor: przemek94 »

Fajnie, że Polsat znów zaczyna inwestować w teleturnieje. Sukces AoK pokazał, że ludzie chcą oglądać taką rozrywkę. Marzy mi się powrót takiego teleturnieju do Polsatu, który mógłby lecieć po południu, od poniedziałku do piątku, jak kiedyś Gra w ciemno.
Awatar użytkownika
N-O-R-O-N
User of the Year 2014!
x 2473
x 2725

[POLSAT] The Chase

Post autor: N-O-R-O-N »

Nie wiem, ale w sumie The Chase na ITV już leci od ponad 16 lat, a "Milionerzy" z drugiej strony szybko się u nas pojawili, ale to dawno temu. To jest generalnie informacja dla mnie spóźniona o jakieś 5-6 lat co najmniej. W tym przypadku potrzebni są dobrzy, teleturniejowi/wiedzowi wyjadacze do roli Chaserów, czyli goniących naprzeciwko zwykłym uczestnikom.

Można iść na łowy i znaleźć takich w Awanturze czy w innych teleturniejach xD Ogólnie to też jednak powinny być osobowości barwne, ciekawe i przyciągające, więc Chaserem nie powinien być byle kto. No i ogólnie program jest do takiej emisji 4-5 razy w tygodniu. To trzeba dobrze przemyśleć i może przez kwestię goniących format się jeszcze do tej pory u nas nie pojawiał.

Trzy teleturnieje w jednej ramówce polsatowskiej, to trzeba przyznać, że byłby niezły sztos i mocne punkty sezonu.

Jaki będzie polski tytuł? Ja bym stawił na Gonitwę.
10 lat na forum,
Pozdrawiam, N-O-R-O-N :)

"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.
LoudWhisper
Użytkownik
x 3
x 14

[POLSAT] The Chase

Post autor: LoudWhisper »

Gdy pierwszy raz zobaczyłem w Internecie początkowe odcinki brytyjskiego "The Chase" był to moment, w którym zakochałem się w teleturniejach. Do absurdalnego stopnia, poziom obsesji. Nie ma dnia żebym nie oglądał lub choć nie myślał o teleturniejach, polskich czy zagranicznych. Toteż od tego momentu moja nerdowska część zaczęła coraz bardziej o sobie dawać znać i każdego dnia sprawdzałem jakiekolwiek info na tym forum o możliwej polskiej wersji. Jakieś 5500 dni wyczekiwania, aż dziś rano...

Już dawno chodził mi polski tytuł: "The Chase. Pościg".
Panowie Krukowski, Łoboda, Orzechowski, dużo by wymieniać z graczy VB i 1 z 10.
Do tego edycje specjalne, z gwiazdami/celebrytami, a przede wszystkim spin-off "Beat the Chasers" (u nas mogłoby to być "The Chase. Noc Łowców" jak w wersji hiszpańskiej "La noche de los Cazadores").

Możecie się śmiać, ale na ten dzień czekałem pół życia (dosłownie, bo 15 lat), a nie sądziłem, że kiedykolwiek nastąpi.
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
x 5556
x 3423

[POLSAT] The Chase

Post autor: Trzeciak »

Znając Polsat to zapewne weźmie głównie mistrzów z "Awantury o kasę". ;)

Swoją drogą - zastanawiające jest to, że TVP nadal bawi się w tak niepotrzebne formaty jak "Postaw na milion", czy "Cudowne lata", a konkurencja zabiera takie formaty jak "The Chase", czy "The Floor", które w Europie kupiło sporo telewizji publicznych.
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
Rektor
VIP Expert
x 583
x 1701

[POLSAT] The Chase

Post autor: Rektor »

To format, do którego chętnie bym się zgłosił.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zapowiadane programy telewizyjne”