TVN24+
TVN24+
https://promocja.tvn24.pl/dowiedz-sie-w ... -campaigns
-
- Użytkownik
- x 1
TVN24+
- To nowy produkt, który łączy w sobie wszystko, co najlepsze w naszej ofercie newsowej: dwie telewizje informacyjne TVN24 i TVN24 BiS, dodatkowe transmisje, ofertę audio i podcasty, programy w modelu wideo na żądanie, w tym także produkcje własne, i teksty premium. TVN24+ to łatwa do zapamiętania marka, z dwoma prostymi pakietami subskrypcyjnymi. Jeden z reklamami, drugi bez nich Marka TVN24 GO znika, bo nie odzwierciedla wszystkiego, co dziennikarsko tworzymy w subskrypcyjnej ofercie cyfrowej. Uznaliśmy, że musimy to rozszerzyć, uzupełnić o nowe elementy. Oprócz treści live stream i wideo znanych z GO, w nowej ofercie będą także teksty i dużo większa obecność audio
TVN24+
Oczywiście zapomnieli o nowym logo Faktów czy FpF i na miniaturach cały czas są stare (chociaż widziałem, że nawet dział SM Faktów zapomina się i daje stare logo na grafiki).
P.S. W poniedziałek będzie 3 rocznica wypuszczenia przez ten sam koncern analogicznego produktu na rynku amerykańskim - CNN+, który przetrwał całe 30 dni.
TVN24+

- Pandziorno
- Użytkownik
- x 50
TVN24+
Bardzo brzydki trend chowania głównego wydania "Faktów" za paywallem tvn24+, do tej pory wydania były dostępne za darmo, tak jak w przypadku konkurencji. Szczególnie blado wypada to na tle mediów prawicowych, które nieodpłatnie wrzucają swoje dzienniki na YouTube. Chcąc dotrzeć ze swoim przekazem do większego grona odbiorców wrzucając swój dziennik do płatnego portalu raczej zasięgu nie zwiększą. Zostaje dziennik TVP w likwidacji, bądź polsatowskie "wydarzenia".
No i sedno, czyli... portal zrobiony od zera z nową stroną dla "faktów" a tam... stare logo programu. Im naprawdę się nic już nie chce.
Śmiech na sali, dobranoc.

TVN24+
TVN24+
TVN24+
- Pandziorno
- Użytkownik
- x 50
TVN24+
No tak, jakie to oczywiste, przecież jest player.pl, wannabe polski netflix który też nie działa za granicą bez wykupienia subskrypcji... bez komentarza.
Do tej pory mogłem najnowsze "fakty" bez problemu obejrzeć na tvn24.pl. Teraz nie mam możliwości obejrzeć ich nigdzie.

TVN24+
TVN24+