TV Trwam
TV Trwam
Podcasty: Raport o stanie świata | Podcastex | Dział Zagraniczny | Imponderabilia
TV Trwam
Jestem bez wiary w takie wymyślone rzeczy, to dla mnie stacja jest zbędnym zjadaczem czasu jeszcze bardziej niż pozostałe. Jednakże dodam że moja rodzina była bardzo katolicka, tak że odwiedzali jej odłam także różni biskupi (bo i zamożna z grubymi datkami) i od dziecka poznałem ich prywatnie (bez macanek bo nie byłem anonimowym dzieckiem co można, tylko synem poważnych donatorów), aby nabrać przekonania że wszystko jest obłudą i każdy gra swoją rolę dla własnych celów i korzyści a szczególnie już kościół i jego czołowi lokalni głosiciele.
Ostatnie co tam oglądałem to jakiś koncert w kościele, ale nawet nie pamiętam czego dokładnie. Coś z muzyką filmową i to natrafiłem przez przypadek.
TV Trwam
EDIT: Teraz w TV Trwam leci od 16:30 "Polski Punkt Widzenia", który leci zazwyczaj o 21:40.
EDIT2: Teraz już program specjalny.
TV Trwam
Podcasty: Raport o stanie świata | Podcastex | Dział Zagraniczny | Imponderabilia
TV Trwam
TV Trwam
Wyemitowano również bardzo krótką (kilkanaście sekund) prognozę pogody zamiast zwykłej z prezenterem.
- goldenpolishautumn
- Obserwator
- x 128
- x 140
TV Trwam
https://www.youtube.com/live/-w_cTQFJH9w?feature=shared
Moim zdaniem wygląda to TRAGICZNIE. To jest przykład jak nie należy wykorzystywać stocka.
TV Trwam
Dziś warszawska siedziba LV dostała maila (oczywiście nieprawdziwego) o podłożeniu ładunku wybuchowego.
Jakiś czas temu Trwam poszła śladem Repy i wP24, również zamieszczając ozdobnik proszący o donejty.
TV Trwam
-
- Użytkownik
- x 478
- x 31
TV Trwam
A mi się podoba, nie wiem co państwo w tym złego widzicie. Mogli by tylko dodać mini-zdjęcia przy materiałach, zmianę paska, a także podpisy przygotowujących materiałygoldenpolishautumn pisze: ↑16 gru 2024, 20:17 Od dziś „Informacje dnia” mają nową oprawę graficzną.
https://www.youtube.com/live/-w_cTQFJH9w?feature=shared
Moim zdaniem wygląda to TRAGICZNIE. To jest przykład jak nie należy wykorzystywać stocka.
Wczoraj wprowadzono kolejną zmianę, zmniejszono kod QR do wsparcia stacji, uważam że to zmiana na plus
- janekpogwad
- VIP Expert
- x 314
- x 580
- Kontakt:
TV Trwam
Tak swoją drogą, czy Ewelina Betiuk dalej tam jeszcze pracuje? Swego czasu, obok Roberta Knapa (który w czasach PiS pracował przy portalu tvp.info), była czołową twarzą Informacji Dnia.
TV Trwam
EDIT: W związku z transmisją 1 mszy św. Papieża Leona XIV południowe wydanie "Informacji Dnia" zaczęło się wyjątkowo o 12:23.