Kanał Zero

Programy realizowane na potrzeby serwisów streamingowych, np. dla Netflix, Showmax, YouTube czy Player.
pivip
Użytkownik
x 167
x 3

Kanał Zero

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pivip »

Ależ dobra była ta wczorajsza rozmowa Stanowskiego z Zandbergiem, rzadko oglądam w całości tak długie materiały, ale tutaj czas zleciał mi wyjątkowo szybko. Duńczyk mówił bardzo merytorycznie, aż prawie mi żal, że zagłosowałem na gospodarza, a nie na gościa :)

Szkoda, że przed wyborami nie stało to na równie wysokim poziomie, Stanowski trochę zepsuł tamtą rozmowę. Cieszę się jednak, że odróżnieniu od ludzi z KO, "lewicowcy" nie mają oporów przed przyjściem do Kanału Zero i nawet odbywa się ta rozmowa w przyjemnej atmosferze (chociaż jestem ciekaw dzisiejszej rozmowy Stanowskiego ze starym dziadem).

Wczoraj jeszcze mignęła mi ta afera o zmianę odpowiedzi w ankiecie pod livem - trudno mi to nawet skomentować. Wyniki z takich ankiet i tak nie mają żadnego znaczenia (zresztą patrząc po komentarzach pod większością filmów, to pewnie i tak były nieprzychylne Trzaskowskiemu), ale oczywiście będzie to stanowiło ogromną pożywkę dla atakujących. Nie wiem, kto za to odpowiada, ale powinien zostać wylany.
Awatar użytkownika
bgmnt
Junior
x 447
x 789

Kanał Zero

Post autor: bgmnt »

Znaczenie to mają bo Krzysio na podstawie tej ankiety zadecydował, że Trzaskowski słabo u Mentzena wypadł i pod taką tezę się wypowiadał. On jeszcze tematu botów i trollowni nie ogarnia (albo udaje), a jak rzekomo był na grillu to się takie rzeczy działy jak niżej ;).

Obrazek
Awatar użytkownika
bgmnt
Junior
x 447
x 789

Kanał Zero

Co tam Mazurek nawygadywał, że materiał zrobili po niedługim czasie jako prywatny? ;D
Screen za wykop.pl.

Obrazek
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Expert
x 151
x 1111
Kontakt:

Kanał Zero

Post autor: Tomek »

Już powrócił i Mazurek mówi to samo:

Podobno był brak monetyzacji za pierwszym razem - za drugim usunięto sporą część fragmentów z ekscesami Murańskiego (m.in. ten, w którym jest przebrany za Hitlera i go naśladuje) + przy okazji przeniesiono wypowiedź Michała Gramatyka z początku materiału na bardziej pod koniec (lepiej pasuje do tego, co mówi w danej chwili Mazurek).
---
Peggyov movrovbivuubavuv vuv!
bustram
Activist
x 90
x 1791

Kanał Zero

Post autor: bustram »

Właśnie wczoraj zastanawiałem się jak Kanał PiS... ups, Kanał Zero oczywiście obrobi aferę z Nawrockim i prostytutkami. Przez długi czas nie pojawił się żaden materiał (zapewne trwały konsultacje na Nowogrodzkiej), ale jak już wypuścili to od razu dwa - podwójne uderzenie. Miałem co prawda cień nadziei na pozorowanie obiektywnego podejścia do tematu, ale jednak tym razem najwyraźniej postawili na stanowcze odparcie doniesień medialnych. Z treścią odcinków się jeszcze nie zapoznałem (choć domyślam się jaka jest ich konstrukcja), ale już same miniaturki są mocno sugestywne. Gdzie te niezależne i obiektywne dziennikarstwo, które pan obiecał panie Stanowski?

11.JPG
11.JPG (25.88 KiB) Przejrzano 2197 razy
22.JPG
22.JPG (25.69 KiB) Przejrzano 2197 razy
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Expert
x 151
x 1111
Kontakt:

Kanał Zero

Trudno, aby powielali rewelacje onetu, skoro w drugim materiale, które przywołujesz, Mazurek w zasadzie stwierdza, że to zwykły propagandowy atak na Nawrockiego :lol: (jak inaczej można podsumować tekst na podstawie anonimów wrzucany dosłownie kilka dni przed ciszą wyborczą).

Mazurek przytacza w tym kontekście także:
- opinie, że sądzenie się o tą sprawę w trybie wyborczym może być odrzucone i Nawrocki tylko na tym by stracił wizerunkowo
- zapomniane dzisiaj sprawy, jakimi obrzucano dużo bardziej "świętego" Dudę w 2015 roku

No, ale ty oceniasz materiały po miniaturce, a przez ostatnie kilka stron cały Kanał Zero i Stanowskiego po komentarzach pod filmikami, więc skąd o tym możesz wiedzieć. Najwyraźniej jesteś zbyt "wybitny" dla Kanału Zero ;)
---
bustram
Activist
x 90
x 1791

Kanał Zero

A od kiedy Mazurek jest od stwierdzania? On jest dziennikarzem. Powinien przedstawić fakty i zostawić pole do własnej interpretacji widzom.

A propos komentarzy to przypomniałeś mi - od jakiegoś czasu Kanał Zero udostępnia komitetom zarówno Nawrockiego jak i Trzaskowskiego możliwość publikacji swoich materiałów. Oto pierwsze komentarze pod odcinkiem z J. Kaczyńskim (KW Nawrockiego) oraz komentarze pod odcinkiem z Sikorskim (KW Trzaskowskiego). Zwyczajna tępa propaganda za pomocą trefnych zapewne opinii.

Kaczyński:
11.JPG
Sikorski:
22.JPG

PS. w I turze głosowałem na prawicowego kandydata, a w II turze postąpię podobnie. Bo zaraz mi zarzucisz, że jestem wyborcą Trzaskowskiego :)
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Expert
x 151
x 1111
Kontakt:

Kanał Zero

bustram pisze: 28 maja 2025, 14:12A od kiedy Mazurek jest od stwierdzania? On jest dziennikarzem. Powinien przedstawić fakty i zostawić pole do własnej interpretacji widzom.
Jakby robił materiały do programu informacyjnego to musiałby przedstawiać tylko fakty (czego niestety nie pamiętają dzienniki telewizyjne), tymczasem jego filmiki to komentarze do bieżących spraw.

Kanał Zero to przede wszystkim medium opiniotwórcze, gdzie pojawiają się indywidualne opinie ludzi. Coś jak publicystyka w DoRzeczy czy Newsweek.

PS No ocenianie KZ przez pryzmat komentarzy i teraz jeszcze miniaturek to nie jest ideologia jakiegoś lewaka czy prawaka, tylko ciebie ;)
---
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Expert
x 151
x 1111
Kontakt:

Kanał Zero

Kanał Zero będzie miał ponad 170 milionów wyświetleń w maju - Stanowski twierdzi, że rekord prawdopodobnie nigdy nie zostanie pobity.

Na koniec kampanii prezydenckiej:

- rozmowa z Braunem od 19.00

- i Kwaśniewskim od 21.00.
---
Awatar użytkownika
bgmnt
Junior
x 447
x 789

Kanał Zero

Ups, ktoś odpalił nie te boty co trzeba pod ostatnim wieczorem wyborczym ;)).
kanalzero1.jpg
kanalzero2.jpg
bustram
Activist
x 90
x 1791

Kanał Zero

Głosowałem na Nawrockiego, ale po wyborach nie zaglądałem nawet na Kanał Zero, bo domyśliłem się, że znajdę tam śmieszkujących Mazurka /Stanowskiego (z polityków koalicji oczywiście) + do tego całą masę komentarzy wychwalających: Stanowskiego, Nawrockiego i polityków PiS, a poniżających Trzaskowskiego i polityków KO. W zasadzie obcując z materiałami Kanału Zero czuję się jakbym obcował z materiałami TV Republika. Nie przesadzam w żadnym stopniu - jestem wyborcą prawicowym, ale nie "republikaninem". Wiecie, obiecywać nową jakość w mediach, a potem stworzyć coś na wzór Republiki to chyba najwyższa kpina w stronę widzów.
bustram
Activist
x 90
x 1791

Kanał Zero

Pochwała od Jarosława Kaczyńskiego dla twórcy Kanału Pi... yyy, Kanału Zero oczywiście :)

https://tiny.pl/8rb8fm_w

W międzyczasie widziałem, że wypuszczony został materiał pochwalny o Lechu Kaczyńskim.
1.JPG
1.JPG (24.49 KiB) Przejrzano 997 razy
Awatar użytkownika
bgmnt
Junior
x 447
x 789

Kanał Zero

Nowa jakość mediów ;)).

Awatar użytkownika