Telenowele (KOSZ)

Tematy oraz posty nie pasujące do tego forum.
LaPatrona
Użytkownik
x 2
x 32

Telenowele (KOSZ)

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: LaPatrona »

Pablo21 miał znikać z tego forum bo miał tyle propozycji 😂😂😂 jak widać dużo jak zwykle mówi. A co najgorsze załatwia nam telenowelę pod siebie te co się jemu podobają! Nie pyta nas forumowiczów czy chcemy coś co dwa razy było już w tv czy nie! Ważne że on chce to to musi być! Samolub jakich mało na tym forum! Chciał DDM i ma a ludzie narzekają, to teraz nam załatwił coś co można już było zobaczyć nie raz a nawet dwa!!! Skąd się tacy ludzie biorą? Że patrzą tylko na czubek swojego nos a nie na innych??? Ja się dziwię że go tam słuchają i takie gnioty biorą do emisji jak Dziedzictwo czy teraz Kobieta.
pablo21
Poster
x 375
x 274

Telenowele

Post autor: pablo21 »

Pablo31 pisze: 08 cze 2025, 19:52 To skoro prosiłeś o Kobietę że stali, to jaki będzie kolejny tytuł o ktiry poprosisz? Bo ja np. chciałbym Abismo de pasion i jakoś nie mogę się doprosić
Prędzej pojawi się ona w emisji na naziemnym TV Puls lub w publikacji na profilu YouTube TeleNowele nadawcy Novelas+ niż w ramówce Novelas+. Choć kto wie? :-)
Menadżerka pisze: 08 cze 2025, 21:12
Pablo31 pisze: 08 cze 2025, 19:52 To skoro prosiłeś o Kobietę że stali, to jaki będzie kolejny tytuł o ktiry poprosisz? Bo ja np. chciałbym Abismo de pasion i jakoś nie mogę się doprosić
Daj spokój sobie z Otchłanią namiętności na razie :D Też lubię tą telenowelę, ale jest tyle innych fajniejszych tytułów, które czekają na emisję jeszcze u nas. Są takie klasyki jak Cristina, W niewoli uczuć czy Prawdziwa miłość i to te telki zasługują bardziej na powtórkę po latach ;)
O te tytuły walczę i myślę że się doczekamy emisji w wersji zremsterowanej w Novelas+. Z "Rubi" się udało to i z tymi myślę że się uda.
LaPatrona pisze: 08 cze 2025, 21:20 Pablo21 miał znikać z tego forum bo miał tyle propozycji 😂😂😂 jak widać dużo jak zwykle mówi. A co najgorsze załatwia nam telenowelę pod siebie te co się jemu podobają! Nie pyta nas forumowiczów czy chcemy coś co dwa razy było już w tv czy nie! Ważne że on chce to to musi być! Samolub jakich mało na tym forum! Chciał DDM i ma a ludzie narzekają, to teraz nam załatwił coś co można już było zobaczyć nie raz a nawet dwa!!! Skąd się tacy ludzie biorą? Że patrzą tylko na czubek swojego nos a nie na innych??? Ja się dziwię że go tam słuchają i takie gnioty biorą do emisji jak Dziedzictwo czy teraz Kobieta.
Na forum zostałem bo na PW prosiło mnie o to kilku użytkowników tego forum zarówno osoby, które się udzielają jak i osoby, które tylko czytają to forum i ten dział. Co do Twoich pretensji to odp. sobie sama na to co piszesz. Najpierw mnie hejtujesz i wyzywasz tutaj na forum razem z kilkoma innymi osobami a teraz masz pretensje że nie biorę pod uwagę tego co Ty chcesz i Ci wszyscy inni, którzy mnie hejtują razem z Tobą. Twierdzisz że podsuwam propozycję tylko pod siebie a was mam za przeproszeniem "gdzieś". Jest przyczyna i jest skutek.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2025, 21:33 przez pablo21, łącznie zmieniany 4 razy.
LaPatrona
Użytkownik
x 2
x 32

Telenowele

Pablo21 gdy byś nie raz nie pisał bzdur na temat Telemundo w przeszłości bez pokrycia a potem zganiał na nadawcę co było śmieszne z twojej strony nie było by na Ciebie złości! Sam sobie na to zapracowałeś pisać bzdury bez pokrycia! Tak samo było z tytulami które miały być ostatnie bo miało wejść pasmo premierowe o 19:00 znowu niby wiedziałeś a jak to było nie prawda to znów nadawca!! Zadam ci pytanie gdzie po nowym roku te pasmo premierowe o 21:00??? Aaa znam odpowiedź, twoja stała bajka: Nadawca zmienił zdanie! Ty poprostu chcesz tu zabłysnąć od jakiegoś czasu a jak ci nie wychodzi wymyślasz coś o nadawcy! My forumowicze już cię odkrywaliśmy dawno! A że nie bierzesz naszych sugestii tylko widzisz swój czubek nosa widzimy od dawna! Załatwiasz szroty które tylko tobie się podobają a nie pytasz, zresztą nigdy nie pytałeś o zdanie nas! Bo zawsze pisałeś to samo! Nie znalazł się taki by każdemu dogodził. Jesteś samolub jakich mało i dla tego cię mają tutaj ludzie dość! A ta twoja bajka czemu zostałeś? No sorry nie kupuje! Nie masz żadnych propozycji tylko chciałeś byśmy cię błagali byś został. A to ci nie wyszło. Tyle w temacie na temat twoje osoby i twojego zachowania.
casanova
Użytkownik
x 117
x 56

Telenowele

Post autor: casanova »

Maskara robia ramowke pod jednego uzytkownika słąbe to Kobieta ze stali od 14 lipca w Novelas+ :rolleyes:
El amore no tiene recetta od 3 lipca w Novelas+
LaPatrona
Użytkownik
x 2
x 32

Telenowele

I samolub tego forum dopiął swego! Załatwił gniota Dziedzictwo Del Monte i teraz załatwił Kobietę ze stali pod siebie! Ale co tam inni!! Ważne jest to co on chce to musi być!! Widzi tylko czubek swego nosa co udowodnił wielokrotnie!!!
LaPatrona
Użytkownik
x 2
x 32

Telenowele

Chcę tylko jedną osoba z tego forum o nicku Pablo21 to że reszta nie chce powtórek to go nie interesuje! Interesuje go czubek swego nosa ale to już napisałam i to każdy już wie.
Angela
Obserwator
x 18
x 103

Telenowele

Post autor: Angela »

Proponuję zluzować emocje, bo forum nie jest od atakowania innych użytkowników, tylko od rozmów na dany temat.

Z obu tytułów bardzo się cieszę! :)
LaPatrona
Użytkownik
x 2
x 32

Telenowele

Angela lubisz oglądać to oglądaj a nie uciszaj ludzi nie zadowolonych! Po co drugi raz się udzielasz? Znów chcesz wylecieć jak wyleciałaś kilka razy stąd pod innymi nickami??? Oglądaj a nie uciszaj ludzi których jest tutaj większość nie zadowolonych z powtórki która była już dwa razy dostępna.
Zablokowany

Wróć do „Kosz”