Telenowele (KOSZ)
Telenowele (KOSZ)
Telenowele
Prędzej pojawi się ona w emisji na naziemnym TV Puls lub w publikacji na profilu YouTube TeleNowele nadawcy Novelas+ niż w ramówce Novelas+. Choć kto wie?

O te tytuły walczę i myślę że się doczekamy emisji w wersji zremsterowanej w Novelas+. Z "Rubi" się udało to i z tymi myślę że się uda.Menadżerka pisze: ↑08 cze 2025, 21:12Daj spokój sobie z Otchłanią namiętności na razieTeż lubię tą telenowelę, ale jest tyle innych fajniejszych tytułów, które czekają na emisję jeszcze u nas. Są takie klasyki jak Cristina, W niewoli uczuć czy Prawdziwa miłość i to te telki zasługują bardziej na powtórkę po latach
![]()
Na forum zostałem bo na PW prosiło mnie o to kilku użytkowników tego forum zarówno osoby, które się udzielają jak i osoby, które tylko czytają to forum i ten dział. Co do Twoich pretensji to odp. sobie sama na to co piszesz. Najpierw mnie hejtujesz i wyzywasz tutaj na forum razem z kilkoma innymi osobami a teraz masz pretensje że nie biorę pod uwagę tego co Ty chcesz i Ci wszyscy inni, którzy mnie hejtują razem z Tobą. Twierdzisz że podsuwam propozycję tylko pod siebie a was mam za przeproszeniem "gdzieś". Jest przyczyna i jest skutek.LaPatrona pisze: ↑08 cze 2025, 21:20 Pablo21 miał znikać z tego forum bo miał tyle propozycjijak widać dużo jak zwykle mówi. A co najgorsze załatwia nam telenowelę pod siebie te co się jemu podobają! Nie pyta nas forumowiczów czy chcemy coś co dwa razy było już w tv czy nie! Ważne że on chce to to musi być! Samolub jakich mało na tym forum! Chciał DDM i ma a ludzie narzekają, to teraz nam załatwił coś co można już było zobaczyć nie raz a nawet dwa!!! Skąd się tacy ludzie biorą? Że patrzą tylko na czubek swojego nos a nie na innych??? Ja się dziwię że go tam słuchają i takie gnioty biorą do emisji jak Dziedzictwo czy teraz Kobieta.
Telenowele
Telenowele

El amore no tiene recetta od 3 lipca w Novelas+
Telenowele
Telenowele
Telenowele
Z obu tytułów bardzo się cieszę!

Telenowele