Gry komputerowe

Czyli wszystko co z nimi związane, Hardware, Software, Gry, a także nowości na rynku IT - nowych technologii.
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Expert
x 151
x 1111
Kontakt:

Gry komputerowe

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomek »

Zapowiedziano Persona 4 Revival - remake gry Persona 4 z 2008 roku (lub raczej "Persona 4 Golden" z 2012 roku) - na Xbox Series X/S, PC i PS5. Tytuł z motywem telewizyjnym ;)

Przynajmniej może spadnie cena Persona 3 Reload, bo te 299 złotych na steamie po ponad roku po premierze to przesada ^^' No i w końcu wreszcie może wezmą się za Personę 6...
---
Peggyov movrovbivuubavuv vuv!
farciarzsiedem
Użytkownik
x 1

Gry komputerowe

Post autor: farciarzsiedem »

Nie przypuszczałem, ale weryfikacja wieku za pomocą dedykowanej aplikacji (o której było głośno na początku czerwca) będzie niezbędna także na stronach z modami do gier komputerowych. Na pewno ma to zrobić NexusMods.

Źródło: https://www.eurogamer.pl/dostep-do-modo ... a-kontrole
KaroI
Użytkownik

STOP! PRZEJĘCIE WĄTKU

Post autor: KaroI »

To forum od dawna nie ma nic wspólnego z uczciwą dyskusją.

Administrator Karol – człowiek, który zamiast dbać o porządek, obraża użytkowników, manipuluje wypowiedziami i pozwala sobie na rzeczy, które gdzie indziej skończyłyby się banem – ale oczywiście nie dla niego.

Moderatorzy – siedzą cicho, przeklikują posty, ignorują zgłoszenia, a czasem sami dołączają do nagonki.

Zwykli użytkownicy – coraz częściej szczują, kłamią, obrażają innych bez konsekwencji – bo wiedzą, że mają przyzwolenie, w końcu przykład idzie z góry.

Jeśli masz dość tej toksycznej atmosfery, jeśli chcesz zobaczyć konkretne dowody i nagrania, zapraszam na mój kanał AntyForumMedia2.
Zachęcam Was do subskrypcji, bo wkrótce pojawi się więcej treści.

📽️ Tu są dwa filmy, które pokazują prawdziwe oblicze Karola – administratora Forum Media2:
🔗 CZĘŚĆ 1
🔗 CZĘŚĆ 2
Mam na imię Krzysztof. W dniu 16.07.2025r. założyłem Związek Zawodowy Użytkowników Forum Media2 żeby walczyć z niesprawiedliwością panującą na forum kierowanym przez Karola.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komputery i nowe technologie”