[TVP1/TVP ABC] Ziarno
[TVP1/TVP ABC] Ziarno
Z programem jest i było związanych wiele znanych osób:
Robert Sowa, Katarzyna Łaniewska, Józef Mika, bp. Antoni Długosz, ks. Mariusz Karbowski , Zofia Merle, Piotr Szwedes, ks. Łukasz Piórkowski, Kevin Aston, Małgorzata Korzekwa.
[TVP1] Ziarno

[TVP1] Ziarno

A propo "Ziarna" - dodam, że program był nadawany co najmniej do ok. 2010 w sobotnie poranki. Poza tym był (wiem, że jeszcze jest nadawany, ale już z niego "wyrosłem" i praktycznie dla mnie już nie istnieje) świetnym programem i z "Domisiami" oraz "Budzikiem" stanowił swego rodzaju "pakiet" - tak się wyczekiwało za dzieciaka na katechezy ks. Antoniego Długosza, różne sytuacje u Doktorka itd. Aż chce się wrócić do tych beztroskich lat...

[TVP1] Ziarno

- Poland
- Legendary
- x 33
- x 324
- Kontakt:
[TVP1] Ziarno
[TVP1] Ziarno
-
- Poster
- x 338
- x 24
[TVP1] Ziarno
Aktualnie leci na TVP3, TVP Polonia i oczywiście TVP ABC.
[TVP1] Ziarno
https://wiadomosci.onet.pl/bialystok/ob ... to/xl4j9cvZnany na Podlasiu ksiądz wysyłał kobiecie również nagrania, które można opisać jedynie jako obsceniczne. "Będę ją je*ał ostro, bardzo ostro, bardzo. Yy! Musi się wypiąć, dać mi du*y i będę ją pier**lił" – takie zdania miały paść ze strony ks. Andrzeja Dębskiego. Duchowny wysyłał także nagrania z planu programu dla dzieci Ziarno w TVP, w którym był przez chwilę prowadzącym.
I w punkt!
[TVP1] Ziarno
[TVP1] Ziarno
Pozdrawiam, N-O-R-O-N

"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.
[TVP1] Ziarno
-
- Obserwator
- x 63
- x 115
[TVP1/TVP ABC] Ziarno
[TVP1/TVP ABC] Ziarno
Pozdrawiam, N-O-R-O-N

"Autor materiału nie stwierdził, że przedstawia prawdziwe wydarzenie" - Dziennik Telewizyjny.