Ja również .rogus234 pisze:Na razie i tak jest zbyt dużo działówJa zostawiłbym, tak, jak jest
Działy na forum
Działy na forum
PRZEMKOB
Działy na forum
jak to nie ma
Jak ma
chłopcze może powinieneś lepsze okularki kupic 

Działy na forum
Proponuję połączyć dział Underground z Hyde Park, ponieważ ten pierwszy nie jest oblegany przez forumowiczów.
Działy na forum
Faktycznie - tylko jeden temat, więc nie ma sensu tego dalej utrzymywać.
Biorę się do roboty.
Biorę się do roboty.

Działy na forum
Moim zdaniem to dobry pomysł.Tam w dziale Underground jest tylko jeden temat,więc myślę,ze możnaby ten dział Underground usunąć,a temat,,Kto głosował na PIS??" przenieść do Hyde Park.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Działy na forum
Temat został przeniesiony, ale do działu Headlinesstevie pisze:a temat,,Kto głosował na PIS??" przenieść do Hyde Park.

- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Działy na forum
tzn nie jest takie duże jak część TV i radiokisiel205 pisze:Czemu trzecie medium(prasa)nie ma swojego działu
Poland - Aktywnie najlepszy!
Działy na forum
Zauważ, że nie cieszą się one największą popularnością.kisiel205 pisze:tzn nie jest takie duże jak część TV i radiokisiel205 pisze:Czemu trzecie medium(prasa)nie ma swojego działu
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Działy na forum
Ale zauważcie że prasa jest równorzędnym medium jak TV czy Radio albo Internet...
Działy na forum
Prasa, tak samo jak inne media, posiada swoich dziennikarzy, którzy wcale z racji tego, że piszą na komputerze informacje, zamiast przekazywać na antenie telewizyjnej czy radiowej, nie muszą być gorsi od innych. Tu o to chodzi.
Działy na forum
Według mnie media2 jest w porzo.

- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Działy na forum
Ja też tak myśle Damian
. Bardzo zaskoczyło mnie pojawienie się działu "Nowe Technologie"