Polsat News (HD)
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 306
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Zgadzam się tylko szkoda że retransmisja Polsatu News w dużym Polsacie potrwała tylko 1 dzień dla porównania TV4 i reszta Polsatów ciągle wałkuje ten kanał.
Poland - Aktywnie najlepszy!
- CamilloIpla
- Użytkownik
Polsat News (HD)
Na czas żałoby ten kanał został udostępniony za darmo dla wszystkich posiadaczy ipla. Twórcy tego programu zdobyli się na wielki szacunek za udostępnienie tego kanału w tak trudnych chwilach.
- SNOL
- VIP Expert
- x 160
- x 192
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Niestety od niedzieli codziennie po kilkanaście razy próbuję połączyć się z PN na Ipla i nie chce się włączyć. Za każdym razem pojawia się komunikat, że nastąpił błąd na łączach.
Tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad 13 lat.
Polsat News (HD)
Dla mnie to jakiś nonsens. TVP INFO i TVN 24 też są teraz w necie live - po za tym to powinna być rzecz normalna.CamilloIpla pisze:Na czas żałoby ten kanał został udostępniony za darmo dla wszystkich posiadaczy ipla. Twórcy tego programu zdobyli się na wielki szacunek za udostępnienie tego kanału w tak trudnych chwilach.
Polsat News (HD)
Wszyscy się pytają o sygnał jaki emituje TVP Info, a ja mam pytanie, czy ktoś wie jaką melodię pod zdjęcia z Warszawy i Krakowa podkłada Polsat News?
-
- Użytkownik
Polsat News (HD)
na ipla jest polsat news, mi zawsze się loguje dopiero przy drugiej próbie.
- Jacek_TVPinfo
- Obserwator
Polsat News (HD)
No ja mam czasem ten sam problem no ale co zrobić 

Polsat News (HD)
2 lata Polsat News! Stacja dziś na antenie od rana świętuje drugą rocznicę istnienia. Jakoś szybko, jeszcze niedawno była rocznica.
Czas leci...

-
- Użytkownik
Polsat News (HD)
Może w końcu wiadomości będą przekazywane uczciwie.Przykładem są relacje z terenów powodzi np.pokazuje się tereny które są medialne,znane miasta jak Sandomierz.Natomiast miasta takie jak np.Tarnobrzeg ktore poniosły czterokrotnie więkrze straty nie są pokazywane.Jest to conajmniej nie uczciwe w stosunku do tych biednych ludzi,a w praktyce przekłada się to na brak pomocy dla nich!
Polsat News (HD)
Macie info kiedy i czy w ogóle pojawi się strona Polsat NEWS. Ponieważ na polsatnews.pl pisze "Strona w budowie".
d-_-b
Polsat News (HD)
Podobno miała wystartować na początku roku - ale na razie martwa cisza jak widać.
Polsat News (HD)
Zna ktoś jakiś przybliżony termin "otwarcia" strony Polsat News?
1000 postów minęło jak z pejcza strzelił 
----------------------------------------------------

----------------------------------------------------

Polsat News (HD)
Jakby ktoś znał, to dawno by tu o tym napisał.