Polsat News (HD)
Polsat News (HD)
Od wczoraj ''Nowy Dzień'' uzyskał nową czołówkę i melodię. Mimo, że grafika specjalnie mnie nie przekonuje, uważam, że to zmiana na duży plus. W końcu przestało być monotonnie (standardowy styl PN i jego dźwięki zrobiły się nudne).
Polsat News (HD)
Najbardziej obiektywna stacja informacyjna w Polsce, bez podlizywania się żadnej z opcji politycznych, oby tak zostało.
- Gumowy ninja
- Użytkownik
Polsat News (HD)
Do pełni zadowolenia brakuje strony internetowej . Jest domena na której jest logo Polsat News i informacja strona w budowie
Polsat News (HD)
Bo znając życie będą chcieli w tym miejscu uruchomić portal informacyjny wzorem TVN24 i TVP Info, a nawet niegdyś głupiej Superstacji. Pytanie tylko czy to się opłaci.
Polsat News (HD)
nowe odcinki Interwencji Extra w Polsat News fajnie może będzie coś ciekawego.
http://satelitarne.tv/index.php?readmore=8537
http://satelitarne.tv/index.php?readmore=8537
- Gumowy ninja
- Użytkownik
Polsat News (HD)
Widać ze stacja cały czas się rozwija maja już nowe kamery na rynki w Poznaniu i Krakowie , można przypuszczać ze tam powstaną studia.
Polsat News (HD)
Rzeczywiście, nowa kamera to dowód na rozwój stacji... Chyba raczej na dotychczasowy niedorozwój.
-
- Użytkownik
Polsat News (HD)
Dziś, 05.12.2010 w Polsatowskich wydarzeniach usłyszałem coś, co niezwykle mnie rozbawiło .
Podobno polsat, jako pierwszy emitował kanały HD .
Jest to o tyle interesujące, że o ile wiem (poniekąd z pierwszej ręki)
Pierwszy operator, który wprowadził kanały HD to TNG n.
Jeżeli ktoś z ekipy Polsatu czyta tę wiadomość, to bardzo proszę o kontakt, gdyż nie wykluczam że mogę się mylić.
Podobno polsat, jako pierwszy emitował kanały HD .
Jest to o tyle interesujące, że o ile wiem (poniekąd z pierwszej ręki)
Pierwszy operator, który wprowadził kanały HD to TNG n.
Więc jakoś nie widzę tu miejsca dla Polsatu.W Polsce po raz pierwszy odbiór telewizji HDTV (12 października 2006 r.) umożliwiła platforma satelitarna n.
Pierwszym polskim operatorem kablowym, który wprowadził usługę HDTV (w 2007 roku), były Multimedia Polska S.A.
Jeżeli ktoś z ekipy Polsatu czyta tę wiadomość, to bardzo proszę o kontakt, gdyż nie wykluczam że mogę się mylić.
Polsat News (HD)
Oni jako pierwsi w Polsce zakupili sprzęt do transmisji HD, a nie emitowali programy w tej jakości...
Polsat-Włącz Emocje!
- SzymonNP
- VIP Expert
- x 569
- x 108
- Kontakt:
Polsat News (HD)
i jako pierwsi zaoferowali w Polsce zamkniętą transmisję meczu w HD na MŚ 2006 w piłce nożnej, któryś z meczów Polaków. Był to kanał Polsat Sport Extra HD
Polsat News (HD)
To była jedynie reemisja meczu z nałożonym bezczelnie logo Polsat Sport HD. Też mi.
Polsat News (HD)
Od niedawna "Biznes Informacje" są nadawane ze studia TV Biznes.
Polsat News (HD)
Dzisiaj sprowadzono tło świąteczne na ekrany w studio. Czołówkę Informacji zastąpił ident w którym kula śnieżna emituje kontynenty i na końcu wchodzi logo PN i napis "Wesołych Świąt". Wprowadzono też przerywniki z kolędnikami śpiewającymi w studiu. Na ekranie widać zaś ozdobnik nad zegarem z bąbkami i znanym już napisem 

Polsat News (HD)
Trzeba przyznać, że Polsat News jest chętnie oglądalny oraz lubiany. Jego oglądalność z miesiąca na miesiąc rośnie: http://media2.pl/badania/73357-grudzien ... -news.html