n - telewizja nowej generacji (2006-2013)
Nowości platformy cyfrowej "n"
To fakt ,że angielski można podszkolić. Ciężko stwierdzić które bo nigdy nie widziałem innych.
BBC Knowledge jest bardzo dobry jesli ktos lubi "Top Gear"y. Leca tam nowe serie
O to byłby dobry pomysł. Fajnie, że co chwila proponują nowe kanały. Nie żałuję że wybrałem tą tv cyfrową.
gdy podpisywałem umowę sprzedawca powiedział że jest szansa na wprowadzenie multiroom - czy macie jakieś informacje na ten temat?
Ja mam nadzieję, że wprowadzą BBC Entertainment, BBC Knowledge i Lifestyle. Zresztą BBC to jeden z lepszych europejskich kanałów. Co do angielskiego, to cóż różni się ten język z językiem którego można usłyszeć na ulicach Londynu lub innych - w końcu tam wybuchowa mieszanka ludzi mieszka. BBC HD to był strzał w dziesiątkę dla n, jeszcze tylko czekać (że tak się stanie) i pojawią się inne kanały BBC.shipus pisze:Teraz jest takie parcie na kanały jakości HD, więc może coś jeszcze w tym roku nam sprezentują. Odnośnie BBC, to na samaym początku nie korzystałem z tego kanału ale jak to zauważyliście, idealnie nadaje się na osłuchanie z angielskim. A które kanały BBC wam się marzą?
Czy ktoś tu z zaglądających załapał się może na tę promocję z pilotem dla dzieci? Ciekaw jestem czy jest to bardziej gadżet zabawka dla dziecka, czy też funkcjonalna rzecz.
ja się załapałem na tą promocję . Pilot fajny, ładnie wykonany i zamiast cyferek ma loga programów, więc dzieciaki szybko załapują to. Masz pewność, że będą oglądać programy przeznaczone dla nich.
Ja nie mam dzieci póki co, więc pilot dla dzieci nie był mi do niczego potrzebny, choć go widziałem i powiem, że całkiem fajna rzecz dla rodziców z dziećmi, można mieć większą uwagę na to co dzieciaki oglądają.
Z tego co się orientuję to na BBC Knowledge zawsze leciały powtórki serii bądź z 2 serie do tyłu.Crump pisze:BBC Knowledge jest bardzo dobry jesli ktos lubi "Top Gear"y. Leca tam nowe serie
Jedynie BBC w Anglii ma premiery TOP GEAR`a
Chodzilo mi bardziej o porownanie do TVN Turbo, gdzie w porownaniu z BBC lecialy serie z 3 do tylukaeres pisze:Z tego co się orientuję to na BBC Knowledge zawsze leciały powtórki serii bądź z 2 serie do tyłu.Crump pisze:BBC Knowledge jest bardzo dobry jesli ktos lubi "Top Gear"y. Leca tam nowe serie
Jedynie BBC w Anglii ma premiery TOP GEAR`a
Tak Nka dołożyła kolejne kanały HD. Ja za FOX HD daję im dużego plusa, choćby ze względu na ramówkę tego kanału. A AXN w jakości HD też się przyda. I tak pod względem jakości HD i ilości kanałów nka na przedzie.
już jest multiroom , nawet w bardzo fajnej promocji na 13 misięcy i za 48zł . Także warto teraz podpisać umowę jak ktoś się jeszcze zastanawia.cervandes pisze:gdy podpisywałem umowę sprzedawca powiedział że jest szansa na wprowadzenie multiroom - czy macie jakieś informacje na ten temat?
Ale on już podpisał umowę a dla stałych klientów nie ma multiroom.
Trzeba czekać do wygaśnięcia bieżącej i podpisać nową.
Taka świetna promocja.
Trzeba czekać do wygaśnięcia bieżącej i podpisać nową.
Taka świetna promocja.
W sumie to powinien być ten multiroom dla stałych klientów , powinni coś w tym temacie pomyśleć. Ale trzeba przyznać - rok za darmo:) to już jest porządna promocja.