Comedy Central (HD)
Comedy Central (HD)
Gorzej, że w ramówce jest burdel. Ani nie zgadza się z EPG (a jest ono nadawane przez Viacom!) ani z z programem w np. gazecie.
Comedy Central (HD)
Napisze trochę o tym kanale. Kiedyś był on moim zdaniem bardzo dobry puszczał wiele seriali których nie można było zobaczyć na innych kanałach. Niestety ostatnio z tego kanału robi się festiwal powtórek. Mało premier nowych seriali niekoniecznie tych nowych ale nie emitowanych w Polsce. W tej chwili mamy głównie seriale emitowane na antenach tvn, tvn7, Polsat, TV4, TVP czyli seriale które już były emitowane niejednokrotnie na innych kanałach a premier praktycznie brak. Kolejny minus to brak chronologii odcinków. Większość odcinków jest puszczana nie po kolei i jest to widoczne w fabułach seriali mimo że teoretycznie każdy odcinek opowiada o czymś innym. Ostatnim minusem jest EPG które zupełnie nie pasuje do godzin emisji.
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
Comedy Central (HD)
Kanał się opuścił...
Ja też nie lubię tego, gdy emitują odcinki nie pokolei, dużo kanałów w Polsce tak robi np.AXN, MTV, Sci Fi Channel.
Ja też nie lubię tego, gdy emitują odcinki nie pokolei, dużo kanałów w Polsce tak robi np.AXN, MTV, Sci Fi Channel.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
INNA
INNA
Comedy Central (HD)
A na AXN w jakich serialach? Bo nie zauważyłem tego a często oglądam
Na comedy central to prawie w każdym serialu jest coś odwrotnie.
Na comedy central to prawie w każdym serialu jest coś odwrotnie.
- CamilloIpla
- Użytkownik
Comedy Central (HD)
Wiecie co jest w tym najlepsze? Reklamy. Na prawdę. Podoba mi się to, że zadają jakieś pytanie i trzeba czekać do końca emitowania reklam by poznać odpowiedź. A najważniejsze jest to, że jest licznik czasowy. Kiedy skończą się reklamy. A co do seriali, to oglądam kilka, ale nie z lektorem. Czekam na napisy.
Comedy Central (HD)
Pomysł z dowcipami na początku i końcu reklam jest ciekawy. Szkoda tylko że samych dowcipów jest dość mało i praktycznie ciągle widzi się te same. Na napisy raczej nie ma szans. Chyba żaden kanał z serialami nie oferuje napisów.
BTW. Comedy central rozpoczął jakiś czas temu akcje reklamową i reklamuje swoje nowe seriale na innych kanałach.
BTW. Comedy central rozpoczął jakiś czas temu akcje reklamową i reklamuje swoje nowe seriale na innych kanałach.
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
Comedy Central (HD)
media2.pl
No i kolejny, jeden z lepszych kanałów muzycznych odchodzi do historii.MTV Networks Polska wydała oficjalny komunikat dotyczący poszerza portfolio kanałów tematycznych o stację rozrywkową Comedy Central Family, która zastąpi VH1 Polska. Kanał oferuje widzom programy o charakterze familijno-rozrywkowym.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
INNA
INNA
Comedy Central (HD)
A dopiero VH1 Polska było takie złe. Nie ma co płakać - większość z Was dostanie swoje upragnione VH1 Europe.
Comedy Central (HD)
Comedy Central i Comedy Central Family będą miały od 21 lutego 2011 nowe logotypy, odpowiednio:

źródło: media2.pl
O ile nowe logo CCF jest nawet fajne, to zwykłego CC wygląda jak marka ubrań
.

źródło: media2.pl
O ile nowe logo CCF jest nawet fajne, to zwykłego CC wygląda jak marka ubrań

Pozdrawiam, Direct
Comedy Central (HD)
Od najbliższego poniedziałku Comedy Central i Comedy Central Family będą mieć nowe logotypy ekranowe. Jak dla mnie okropnie się prezentują.
Comedy Central (HD)
Ten logotyp CC już dawno jest w USA. Mnie tylko ciekawiło, co z robią z CC Family. Czy zostawią stare logo, czy dadzą nowe. I cóż tu mówić. Starsze lepsze. Wystarczyłoby przejście na 16/9.
-
- Użytkownik
Comedy Central (HD)
Guzik prawda. Nowe logotypy w USA są 2 może 3 tygodnie, a Polska będzie drugim krajem na świecie, który je wprowadzi.piotrekmessi pisze:Ten logotyp CC już dawno jest w USA. Mnie tylko ciekawiło, co z robią z CC Family. Czy zostawią stare logo, czy dadzą nowe. I cóż tu mówić. Starsze lepsze. Wystarczyłoby przejście na 16/9.
Comedy Central (HD)
Guzik to może szukałeś w sieci. Zobacz sobie oficjalny artykuł na wikipedii: http://en.wikipedia.org/wiki/Comedy_Central Poza tym potem uważnie obserwowałem od 1 stycznia także stronę www.comedycentral.com, a więc nowe logo jest od prawie 2 miesięcy. Masz rację z tym, że CC Polska będzie drugim po USA wersją CC, która wprowadzi nowe logo. (no bo w końcu CC Polska była pierwszą wersją CC po USA).
Comedy Central (HD)
Okropnie? Dla mnie są dużo bardziej estetyczne od poprzednich. A to dzięki swej prostocie i szczególnemu znakowi - łatwiejsza będzie identyfikacja kanału.matik pisze:Od najbliższego poniedziałku Comedy Central i Comedy Central Family będą mieć nowe logotypy ekranowe. Jak dla mnie okropnie się prezentują.
Pozdrawiam, Trzeciak
Comedy Central (HD)
Każdy ma inny gust. Ja jestem przyzwyczajony do obecnych logotypów, które bardzo ładnie się prezentują. Te nowe to dla mnie porażka. Nie podoba mi się napis CENTRAL jak i rozmieszczenie napisów w logotypie. Powinien być jeden pod drugim, a tak więcej miejsca będzie zajmować na ekranie.