Telenowele i seriale tureckie
- AgnieszkaWawa
- Użytkownik
- x 31
- x 6

No cóż, trochę wyobraźni i sarkazmu nie zaszkodzi. Ale Puls 2015, czy 2016 vs Puls 2018 to jest masakra. A o telenowelach widzowie mogą pomarzyć.
Jeszcze kilka lat temu była to naprawdę ciekawa telewizja z ramówką dla każdego, teraz to szkoda gadać. Według mnie osoba/osoby które doprowadziły do obecnego stanu rzeczy powinny już dawno wylecieć.
Kiedyś normalnie nawet odpisywali widzom na FB nawet w błahych sprawach, teraz tylko raz na jakiś czas wrzucą post z jakimś konkursem, żeby ludzie polajkowali im stronę albo przypomnienie, że wieczorem po raz 9864988 w tym roku leci film z Stathamem albo Szybcy i wściekli.
Brak słów...
"Czarna Perła" wpisana jest na razie do 9.06., więc możliwe, że kolejny turecki serial będziemy oglądać przez wakacje.

PS. Z pewnych powodów musiałam ustawić folder jako widoczny, więc zostało nałożone hasło "xxx" (bez cudzysłowu).
www.novela.pl
Szkoda, że zlikwidowali pasmo o 16:00 na TVP 1. "W sercu miasta" było świetnym serialem, a teraz będziemy mieli angielski serial kostiumowy.

Dodam, że ta emisja "Victorii" jest powtórką - serial był emitowany w ubiegłym roku w piątki w prime timie.Atahan pisze: teraz będziemy mieli angielski serial kostiumowy.
Osobiście za tym pasmem w Jedynce nie tęsknię. Jak widzę te propagandowe zapowiedzi Teleexpressu na napisach końcowych to mnie coś trafia... Lepiej niech dadzą w inne pasma. Nawet zagadane napisy w popołudniowej Elif mi nie przeszkadzają. A na TVP2 od jakiegoś czasu napisy koło 18.00 są czyste.
PS. Z pewnych powodów musiałam ustawić folder jako widoczny, więc zostało nałożone hasło "xxx" (bez cudzysłowu).
www.novela.pl
W zasadzie to poza 16:00 to nie ma już innego pasma na Jedynce, bo później są teleturnieje i polskie seriale. Z czego jeszcze "Korona Królów" to taka jakby nowość z nawet dobrą oglądalnością - rozumiem, niech będzie, nawet sam zerknę co jakiś czas, ale "Klan" to wydaje mi się, że on po prostu jest, żeby był, a TVP chcę zrobić serial na liczbę odcinków "Mody na sukces".
Według mnie w paśmie o 16:00 przez wakacje mogliby emitować 1. sezon "Rozdartych serc", a od września premierowe odcinki.

www.novela.pl