Liam niestety ogólnie na tym forum większość twierdzi że jak coś jest już dostępne w serwisie VOD/streaming lub było emitowane na kanale przeznaczonym dla zagranicy typu iTVN to już jest to powtórka a nie premiera telewizyjna. Twierdzą że to oni mają rację i koniec a zasady rynku i to jak jest to sprzedawane przez dystrybutorów ich nie interesuje. :-( VOD i emisja w normalnym kanale to są 2 różne rzeczy i nie wolno tego ze sobą mieszać. Jak ktoś twierdzi że to już wszystko to samo i wrzuca to do jednego worka to już jego wymysł i sprawa i interpretacja. W takiej interpretacji się zacietrzewi i potem jest niezadowolenie no bo on to już oglądał w płatnym serwisie VOD TVP Premium. I co z tego? To jest serwis VOD a nie normalna emisja w telewizji. Zrozumcie to wreszcie.

Tak pasmo o godz. 18 ma bardzo dobre wyniki i będzie ono w takiej konwencji dalej z tego co ja wiem prowadzone. Sam jestem tego gorącym orędownikiem i proszącym nadawcę.

Znane i sprawdzone tytuły, które dają bardzo dobrą widownię i wyniki.

No i widzę że jak polecą kolejne tytuły znane z emisji sprzed lat choćby np. z TV Puls, TV4/TV6 lub z iTVN to znowu polecą gorzkie żale i pretensje itd.

Wydawało mi się że serial hiszpański TVE "Sześc sióstr" ma więcej odc. bo brakuje mi jeszcze jednego sezonu i muszę to sam spr.?