[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
-
- Użytkownik
[TVN/TVN7] Big Brother

[TVN/TVN7] Big Brother
viewtopic.php?f=100&t=11499
-
- Obserwator
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Myślałam, że coś takiego będzie jak wjechał ten podest. A dali go tylko na chwilę.Czarnula87 pisze:W sumie mogliby im zrobić jakiś tydzień taneczno-muzyczny. Jakieś śpiewanie utworów, odtwarzanie klipów, układanie choreografii itpna pewno by się w to zaangażowali - widać, jak szaleją jak tylko mają trochę muzy
A przed zakupami quiz muzyczny - i za każda dobra odpowiedź np. 100 zł do wydania

-
- Użytkownik
[TVN/TVN7] Big Brother

Co oni tam odwalają

[TVN/TVN7] Big Brother
Ja się popłakałem ze śmiechu. Wiemy już który moment jutro pokażą w TV xD
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia trzyma Olka na dystans.
A Broda próbuje go pchać blisko niej. Teraz dyskusja jakaś. Oleh ma focha, jak mi przykro, że mi wcale nie jest przykro

[TVN/TVN7] Big Brother

[TVN/TVN7] Big Brother
Dobrze i niech go tak trzyma do końca. Mam nadzieję, że go nominuje w niedzielę.
Typuję, że w niedzielę nominowani będą Oleh i Magda Z (aka Decybel)
-
- Użytkownik
[TVN/TVN7] Big Brother

Ja mam dopiero od dzisiaj podgląd live także wiecie

Nie podobało mi się jak Oleh na siłę wymusił calusa od Madzi, ona chciała mu dać cmoka chyba w policzek a ten się na szybko podstawił w usta :/ słabe to było
Decybel jest masakryczna, ciągle tylko się drze i klnie :/ szkoda że wcześniej Kasię zagłuszyła, byśmy mogli przynajmniej porządnego głosu posłuchac a tak kicha

[TVN/TVN7] Big Brother

[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie bronie im oczywiście się przyjaźnić, rozmawiać, ale na nic więcej Madzie nie powinna mu pozwolić. Jest od niego starsza, ma doświadczenie w związkach i na bank już się nie nabierze drugi raz na to samo więc podchodzi do wszystkiego z dużym dystansem.
Edit:
A tym czasem na live:

[TVN/TVN7] Big Brother
Co ciekawe Paweł nie pierwszy raz brał udział w castingu do BB - sam przyznał się do tego w jednym z filmów (tak, poświęciłem się specjalnie dla Was

- wiatriwoda
- VIP Expert
[TVN/TVN7] Big Brother