[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
- [email protected]
- VIP Expert
- Kontakt:
[TVN/TVN7] Big Brother
Może powót Marleny? Sama zrezygnowała, więc widzowie nie burzyliby się tak bardzo z powodu jej przywrócenia. Sama zainteresowana zdradziła, że żałuje decyzji o odejściu.
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother

Zakładam, że po zakończeniu tygodniowego zadania nie będzie już punktów ujemnych, dostaną alko i hamulce puszczą.
Będzie jazda bez trzymanki.
- [email protected]
- VIP Expert
- Kontakt:
[TVN/TVN7] Big Brother
- wiatriwoda
- VIP Expert
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
Radek opowiadał o jakimś dniu szczerości, a ja nic nie wiem - bo nie oglądam streamów. Ohme powinna była wyjaśnić, o co chodzi.
Czemu Justyna i Paweł nie byli gośćmi odcinka? Marlena od razu po wyjściu była w BBN, wiec myślałem, że dzisiaj będzie tak samo - a tu tylko jakieś dwie psycholożki, jedna chuda, druga gruba.

Teza, że Paweł jest zazdrosny o to, że Justyna ma więcej subskrybentów na YouTube, jest naciągana. Ohme dzisiaj była cholernie stronnicza - miała ochotę powiedzieć, że Paweł po pijaku sika po meblach.

[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
Kiedyś uczestnicy mówili, że tak jest w regulaminie, że jak ktoś sam odejdzie to już nie może wrócić.wiatriwoda pisze: ↑10 maja 2019, 0:26Ponoć tylko wyrzucony nie może wrócić, ale wg mnie ci co sami odeszli to raczej też nie, Łukasz choćby też nie, bo po co.
[TVN/TVN7] Big Brother