[TVN7] Big Brother (2019)
- mseptember
- Użytkownik
- x 47
- x 125
[TVN/TVN7] Big Brother
No tak, to prawdziwy dramat, jak na quiz przygotowywany pięć minut przed lajwem, żeby ratować produkcję. Powinni mu potrącić z wypłaty.
[TVN/TVN7] Big Brother
A o jakie pytanie chodziło?
- mseptember
- Użytkownik
- x 47
- x 125
[TVN/TVN7] Big Brother
1. Z czego robi się marcepan.
2. Z jakiej dynastii pochodziła królowa Jadwiga związana jakośtam z UJotem.
2. Z jakiej dynastii pochodziła królowa Jadwiga związana jakośtam z UJotem.
[TVN/TVN7] Big Brother
Oglądam piątkowy odcinek jak nagrywali wizytówki i to co Decybel odwalila, to masakra... Iza z Madzia coś na żarty mówiły, a ta oczywiście broni swoich panów, że oni wszystko w domu robią. Mogła coś mówić sama, a nie że ona będzie nagrywała tylko a Izka z Madzia mają robić czarną robotę.
Madzia ją pięknie wyjaśniła na końcu.
Madzia ją pięknie wyjaśniła na końcu.
[TVN/TVN7] Big Brother
No tak, z tą Jadwigą to trochę wtopa, ale pewnie dlatego, że Uniwersytet Jagielloński, więc od razu kojarzy się z Dynastią Jagiellonów
Dodajmy, że odpowiadał na to pytanie Radek, który podobno jest biegły z historii 

[TVN/TVN7] Big Brother
właśnie jest pobudka, decybel radośnie i w pląsach wyskakuje z łóżka.
[TVN/TVN7] Big Brother
Wszyscy zwłoki, a Decybel lata w tę i z powrotem jak szalona
Ona już gotowa na kolejną imprę...

[TVN/TVN7] Big Brother
Radek kucharz a jego żona cukiernik i nie wiedział też z czego marcepan
A tak w ogóle, to oni byli nawaleni nieżle
Zawodnicy mogą nie znać odpowiedzi, ale prowadzący powinien, bo jak ma zweryfikować odpowiedz 

[TVN/TVN7] Big Brother
Po ostatnich odcinkach utwierdziłam się w przekonaniu, iż Decybel to typ kobiety, która zawszę chętnie pocieszy każdego faceta. Bez względu czy zajęty czy wolny. Sama się wepchnie to każdego. Najgorszy typ kobiet, wlezie do łóżka dla faceta własnej przyjaciółki (niby z Angelą się przyjaźniła
), a po akcji gdzie faceci w domu są idealni tylko mnie to utwierdziło. Niech ona dziś odpadnie bo patrzeć na nią nie mogę. Nie życzę nikomu takiej osoby w swoim życiu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Okropne babsko 

[TVN/TVN7] Big Brother
Radzio by chciał jajecznice jak co niedziela. Ale w piątek wolał papieroski. Zapomniało mu się biedakowi.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale tu na forum mody panują: najpierw były najazdy na Łukasza, potem na Radka a teraz na Magdę Zając. Na tą samą Magdę, którą spore grono z was zaciekle broniło jeszcze tydzień temu. Mnie się ona nie podobała od początku i jej obecne zachowanie wcale mnie nie dziwi, bo jestem jego świadom odkąd tylko przekroczyła próg domu WB. Szkoda tylko, że tak długo bawiła w domu WB, bo powinna odpaść przy pierwszej lepszej okazji. Może być tak, że dziś też nie odpadnie, bo produkcja wymyśli jakiś "dzień matki" w ramach którego matki nie odpadną.
- mseptember
- Użytkownik
- x 47
- x 125
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale to się tak cały czas zmienia. W zależności od tego kto z kim jest nominowany i kto ile ma procent to uwaga jest skierowana na te osoby. Jak była Justyna z Decybelem i Kaśką to było ciśnięte na Justynę i Decybela. Kaśką nikt się nie interesował. Później był Radzio z Kaśką na świeczniku. A teraz Łukasz z Decybelem.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019, 11:28 przez bobaas, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ten teleturniej to była tylko zwykła zabawa a nie na serio. Zabawa w gronie znajomych, błędy jak najbardziej mogą się pojawić.